Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα σήμερα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9

Τι λένε τ’ άστρα σήμερα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τα τυχόν ψέματα που θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Η παραπλάνηση είναι πολύ πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις που κάνετε, για την προσωπική σας ζωή. Μην εμπιστευτείτε [φίλους], που θέλουν να σας [σώσουν] από κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μία μέρα που θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές δοσοληψίες σας με άλλα πρόσωπα. Φροντίστε κάποια θέματα υγείας, που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία πολύπλοκη μέρα στα επικοινωνιακά σας θέματα. Ο Ερμής σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει παραπλανητικές συνθήκες που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.  Μπορεί να χάσετε κάτι που να έχει συναισθηματική αξία για σας και αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σήμερα στο ζώδιο σας, δέχεται δυσαρμονική επιρροή από τον Ποσειδώνα και χαλάσει την ροή της καθημερινότητας σας. Προσέξτε τους κόλακες και την ψεύτικη συμπεριφορά των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε λαθεμένη άποψη για κάποιο πρόσωπο, ή υπάρχει παραπλάνηση από άτομο που εμπιστεύεστε. Μην αφήσετε τις στενάχωρες σκέψεις να σας νικήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία επιρροή πάνω σας ευφορίας και αισιοδοξίας. Θα προσέχετε άτομα από το περιβάλλον σας, που μάλλον έχουν λάθος άποψη για ότι κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσαρμονικές καταστάσεις, σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί βέβαια να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, που μάλλον θα έχετε εξαιρετική έμπνευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποτονική και θολή η Παρασκευή για σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε από το απαιτητικό καθημερινό σας πρόγραμμα και να ξεκουραστείτε κοντά σε ότι σας [φροντίζει] με αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία παράξενη μέρα για σας, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Μπορεί να παραπλανηθείτε από άτομα που ο απώτερος σκοπός τους είναι το οικονομικό κέρδος.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μία περίεργη μέρα σήμερα, κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η δυσαρμονία Ερμή, Ποσειδώνα, θα σας κάνει να μην έχετε σωστή κρίση.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜία 76χρονη αλλάζει την εμφάνισή της για να κάνει μια νέα αρχή. Δείτε Πως έγινε!
Επόμενο άρθροΑυτιστικό παιδί το έχουν δεμένο χειροπόδαρα στο Δρομοκαΐτειο και οι εικόνες προκαλούν σάλο
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775