Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα: Το τελευταίο ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη

Άστρα: Το τελευταίο ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη, θα έχετε σίγουρα καλή διάθεση, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Το βράδυ του Σαββάτου, θα έχετε πολύ καλή έμπνευση για ότι αφορά την καριέρα σας και σίγουρα το  αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή περίοδος, ώστε να κάνετε συμφωνίες με άτομα που έχουν κύρος. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι πολύ ιδιαίτερο για επαφές με ανθρώπους, που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε τη Σελήνη απέναντι σας και αυτό θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, δραστήριους και βιαστικούς στο να παίρνετε αποφάσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα βασιστούν στην σωστή επικοινωνία και συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο, όπου θα μπορέσετε να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά με δικά σας πρόσωπα, μετά από μία κρίση, που μάλλον θα είναι περαστική. Την Κυριακή θα βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της Παρασκευής που πέρασε. Η Κυριακή είναι αρκετά ευχάριστη μέρα, αν δεν κολλήσετε στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ δημιουργικό Σαββατοκύριακο, βάζοντας σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ένα προσωπικό θέμα θα επιλυθεί και θα παίξει ρόλο η πολύ καλή επικοινωνία που θα έχετε με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και δυστυχώς τα διαχειρίζεστε με λάθος τρόπο. Αυτό το διήμερο είναι πολύ δημιουργικό και θα πρέπει να αλλάξετε την μιζέρια που σας διακρίνει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε καλές ειδήσεις αυτή την περίοδο και μάλλον θα ζήσετε ένα διήμερο που όλα μπορούν να ανατραπούν με έναν πολύ θετικό τρόπο. Καλά νέα στα οικονομικά σας, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να αισιοδοξείτε με πολλά θέματα. Ίσως να μην έχετε την διάθεση να πλησιάσετε τα προβλήματα των άλλων, αλλά θα γίνετε ένας καλός ακροατής, όταν θα σας θέσουν τις δυσκολίες που έχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν να είστε γεμάτοι από ενέργεια για πράγματα που θέλετε να κάνετε αλλά βρίσκονται ακόμη στην αναμονή. Φροντίστε την ηρεμία σας και μην αφήνετε κάποια άτομα να χαλάνε την αισθητική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, με πολλά θέματα που σας έχουν κατακλίσει το τελευταίο διάστημα. Λύση για ένα οικονομικό σας θέμα, θα  βρεθεί μετά από μία καλή συμφωνία που θα κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο αυτό το διήμερο, σε πολλά θέματα. Οι συζητήσεις με τους άλλους θα είναι πιο ξεκάθαρες και εσείς θα μπορείτε να βάλετε πλέον νέους στόχους, που θα είναι απαλλαγμένοι από σκιές.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο κόλπο του Όθωνα για να χτίσει την Βουλή στην θέση που βρίσκεται σήμερα!
Επόμενο άρθροΈνα υπέροχο road trip στην Κρήτη, από το Ηράκλειο μέχρι τα Χανιά! (Video)
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775