Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άλλαξε λουκ και της πάει πολύ! Δεν θα το πιστέψεις...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άλλαξε λουκ και της πάει πολύ! Δεν θα το πιστέψεις πως εμφανίστηκε στο “Happy Day”..

Tsimtsili

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν αγαπούν τις θεαματικές αλλαγές…

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν νιώθουν ανασφάλεια με την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν… ψάχνονται διαρκώς μπροστά από τον καθρέφτη. Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των λίγων, των ελάχιστων γυναικείων προσώπων που αν και ασχολούνται με την τηλεόραση, δεν έχουν υποκύψει στη δικτατορία του οξυζενέ και της μπούκλας.

Ο λόγος φυσικά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα πολύ μεσογειακό, φλογερό, γήινο λουκ, το οποίο της πάει πολύ…

Είναι μία παρουσιάστρια που έχει ψηφίσει “δαγκωτό” τις καστανομελλί αποχρώσεις και φυσικά λατρεύει τα μακριά, πλούσια, υγιή μαλλιά της, γυρνώντας την πλάτη στη… μάστιγα της τρέσας. Αποτέλεσμα; Η Σταματίνα έχει καταφέρει να υιοθετήσει ένα ιδιαίτερα σικ στυλ, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα.

Και παρά ,λοιπόν, το γεγονός ότι δεν αγαπά τις μεγάλες αλλαγές, σήμερα το πρωί μας εξέπληξε όλους. Και μας εξέπληξε όλους θετικά, μιας και η αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της, της ταίριαξε γάντι.

Η Σταματίνα μας καλημέρισε έχοντας πλέον υπέροχες αφέλειες που είναι και η απόλυτη τάση φέτος το χειμώνα, ενώ “φώτισε” και το χρώμα των μαλλιών της, λέγοντας το “ναι” σε μία ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση.

Αλήθεια, σου αρέσει;

πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕίδαμε: “Ο Ξένος” του Albert Camus στο Από Μηχανής Θέατρο
Επόμενο άρθροΤαινίες τρόμου που άφησαν εποχή!