Αρχική ΖΩΔΙΑ Στα…. γρήγορα αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, ΠΕΜΠΤΗ 15/11

Στα…. γρήγορα αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, ΠΕΜΠΤΗ 15/11

zodia

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας θέμα, κάτι που το περιμένατε πολύ καιρό. Βέβαια μπορεί και να απογοητευτείτε από την στάση κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ριζικές λύσεις θα θελήσετε να κάνετε σε καταστάσεις που σας έχουν στεναχωρήσει το τελευταίο διάστημα. Φροντίστε την υγεία σας και μην αφήνετε να σας καθοδηγούν τα λάθος συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αρκετά θετική μέρα για την επικοινωνία σας. Θα μπορέσετε να τοποθετηθείτε σε ένα θέμα που σας απασχολεί με εμπεριστατωμένες απόψεις, εξελίσσοντας την θέση και το κύρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν καλές προοπτικές στο να βρείτε λύσεις και να [γλυκάνετε] τις τεταμένες σχέσεις, ανθρώπων από το περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή θα απορροφήσει όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας, κάνοντας μία αναφορά σε ότι για σας είναι σημαντικό και τι όχι. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί τις χέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με επαγγελματικές πολύ καλές προοπτικές ξεκινά και σήμερα η δική σας μέρα. Καλή επικοινωνία, άνθρωποι που θα σας πλησιάσουν με καλή διάθεση και ολοκλήρωση ενός στόχου.

ΖΥΓΟΣ

Αν και κάποια θέματα τα έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε και να κάνετε πράγματα, που θα σας ανεβάσουν στα μάτια ανθρώπων που είχατε αδικήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε σήμερα την δυνατότητα να φροντίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, κάτι που σας είχε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό. Αφήστε στην άκρη τις [γκρίζες] σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία μέρα ευκαιριών, που δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη με σκέψεις που σας κρατούν πίσω στην ανάπτυξη σας. Καλή επικοινωνία για οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και το πείσμα δεν σας βοηθά αυτή την περίοδο σε βασικά θέματα, φροντίστε να έχετε μεγαλύτερη διάθεση για να συμβιβαστείτε με πράγματα που θεωρείτε σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει αρκετές δυνατότητες να βρεθείτε με άτομα που θα σας ανοίξουν δρόμους, ορίζοντας με αυτό τον τρόπο, το επόμενο θετικό για σας διάστημα απαλλαγμένοι και από την παρουσία του Άρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάλλον έχετε αδικήσει περισσότερο τον εαυτό σας, παρά τους άλλους, όταν η κρίση σας δεν είναι ξεκάθαρη σε προσωπικές σχέσεις, ή φιλικές. 

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Στην Εξοχή»: Μια συζήτηση με τους ηθοποιούς-κρίκους της παράστασης
Επόμενο άρθροΠοια είναι τα δυνατά σημεία του Σκορπιού και ποιες οι αδυναμίες του;
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775