Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12

Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12

chthyh

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερο, βρίσκεται σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ουρανό, κάτι που ανατρέπει τα γεγονότα και καθιστά την μέρα, στις δύσκολα διαχειρίσιμες μέσα στην εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προχωρήσετε σε κάποιες ριζοσπαστικές αποφάσεις που πιθανόν να έχουν να κάνουν με συναισθηματικά θέματα. Βέβαια η αλλαγή πλεύσης σε μία υπόθεση, θα σας ευνοήσει αργότερα και θα απομακρυνθείτε από τοξικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν ευνοείται η μονιμότητα, η σιγουριά και το κλείσιμο συμφωνιών. Απαλλαγείτε λοιπόν από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και δείτε το αύριο σας, απαλλαγμένο από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας χαρακτηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως να σκεφτείτε με ριζοσπαστικό τρόπο, για να απομακρυνθείτε από ζημιογόνες καταστάσεις. Μία νέα ιδέα στα επαγγελματικά σας, θα έρθει την στιγμή, που όλα θα έχουν πάρει για σας οριστική μορφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε αυτή την περίοδο σε μία αλλαγή επαγγελματικών σχεδίων και όχι μόνο. Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα ταρακουνήσει την προσωπική σας ζωή και θα σας βάλει σε καινούριες συναισθηματικές αναζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Μία ανατρεπτική μέρα, που ο προγραμματισμός δεν σας ταιριάζει και το καλύτερο είναι να πάρετε τις καταστάσεις όπως ακριβώς έρθουν. Επαγγελματικά νέα εμφανίζονται την στιγμή που δεν θα τα περιμένετε, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα επιμείνει να μπει και πάλι στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα που πολλά θέματα μάλλον θέλουν να σας θυμίσουν ότι δεν πρέπει να κολλάτε σε ένα [άρρωστο] παρελθόν. Φροντίστε να αλλάξετε ακόμη και τον χώρο σας, όταν για κάποιους λόγους, δεν σας ευχαριστεί. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε με ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, κάτι που θα σας δώσει την δυνατότητα να σκεφτείτε το επόμενο σας βήμα. Η προσωπική σας ζωή θα έχει και πάλι κάποιες αναταράξεις και ίσως ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ καλά τοποθετημένη συναισθηματική μέρα, που θα σας προσφέρει και μεγάλη διανοητική και πνευματική διαύγεια. Έτσι το συστατικό που σας δίνουν οι πλανητικές επιρροές, θα σας βοηθήσουν ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από λάθος αποφάσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα σήμερα θα σας ανανεώσουν σε κάθε περίπτωση. Μπορεί να έχετε την διάθεση να κάνετε μία επαναστατική κίνηση στα προσωπικά σας, που εν τέλει θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε, αν βρίσκεστε στο σωστό συναισθηματικό μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει την διάθεση σας αρκετά μεταβαλλόμενη, σε πρόσωπα, καταστάσεις και συνθήκες, που μέχρι χθες δεν δίνατε και την πρέπουσα σημασία. Φροντίστε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, αλλά μην περιμένετε λύσεις στο άμεσο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Αιγόκερω, αρχίζετε να κατανοείτε καταστάσεις που σας έχουν επηρεάσει το τελευταίο διάστημα. Μία δυνατή ερωτική προσέγγιση, από άτομο του παρελθόντος, θα πρέπει να την προσέξετε και να μην δώσετε λάθος μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ δραστήρια περίοδο, που σαφώς θα πρέπει να προσέξετε αυτά που λέτε ή που κάνετε, λόγο βιαστικών αντιδράσεων. Η προσωπική σας ζωή, μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα, αλλά προσέξτε την τάση να αγνοείτε τις επιθυμίες του συντρόφου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔύσκολες ώρες για τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη
Επόμενο άρθροΖώδια: Η Σελήνη ηρεμεί τα πράγματα αυτή την εβδομάδα
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775