Αρχική ΤΕΧΝΕΣ Ένα φωτογραφικό ζευγάρι, που έχει λατρέψει το θέατρο και δημιουργεί μοναδικά εξώφυλλα!

Ένα φωτογραφικό ζευγάρι, που έχει λατρέψει το θέατρο και δημιουργεί μοναδικά εξώφυλλα!

16939600_10212195179542944_2110505720238446226_n

Η Γεωργία Σιέττου και ο Στέλιος Δανιήλ, είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά και ζευγάρι στο να δημιουργεί μοναδικό αποτέλεσμα στις θεατρικές φωτογραφήσεις που αναλαμβάνουν.

Αγαπάνε τις τέχνες, ζουν μέσα από αυτές και πορεύονται καλλιεργώντας τες… Λένε πως στους δυο τρίτος δεν χωρεί… Αυτό το ζευγάρι όμως είναι η εξαίρεση του κανόνα! Ο τρίτος είναι ο φωτογραφικός τους φακός, που έχουν μια σχέση με αυτόν, άκρως ερωτική και συναισθηματική.

Είναι μέλη της οικογένειας του Koita, έχουν πάθος και όραμα γι αυτό το έντυπο. Τα εξώφυλλα; Απλά μαγικά!

Στην σελίδα τους στα social γράφουν:

Η φωτογραφία είναι ένα “αποτύπωμα” ψυχής..
Σκιαγραφεί την ουσία των πραγμάτων σε διάφορες στιγμές τους. επικοινωνεί και ψυχογραφεί, αντιλαμβάνεται συναισθήματα και λεπτομέρειες.
Μέσα στον κόσμο της, η Γεωργία Σιέττου και ο Στέλιος Δανιήλ κάνουν το δικό τους ταξίδι, προσπαθώντας να παρασύρουν μαζί τους όσο το δυνατό περισσότερους, ελπίζοντας να θυμίσουν στον άνθρωπο, ότι η ζωή είναι απλά ένα ταξίδι στο φως!
Θέλουν ακόμα να ελπίζουν, ότι η Θεατρική Φωτογραφία είναι μια αλήθεια μες στο ψέμα, είναι η διέξοδος και η διαφυγή, είναι η πρόβα στο μεγαλύτερο έργο της ζωής τους!
Μέσα από τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια αυτό που τελικά βγαίνει από το φακό τους είναι το δόσιμο και η αγάπη στο Θέατρο και στους ανθρώπους του!
Ταξιδέψτε μαζί τους.


S&G Face2Face Photogrpahy
(Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ)


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΛεωνίδας Παπαδόπουλος: «Το πλάσμα- Σοφία γίνεται θεατής της ζωής της Σοφίας αλλά και πρωταγωνιστής της»
Επόμενο άρθροΑυγά μάτια σε κρούστα πατάτας