Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Tereza είναι μια «Buzy Woman» που θα λατρεύει πάντα την μουσική...

Η Tereza είναι μια «Buzy Woman» που θα λατρεύει πάντα την μουσική και τη ζωή!

45417447_1936370836431395_6768107154067947520_n

Μία καλλιτέχνης με σπουδαίο ταλέντο, δυναμικότητα και γεμάτη ζωή μιλάει για τη νέα της δουλειά στο Koita!

Η μουσική και η δημιουργία κυλούν στο αίμα της. H TΕREZA – μία διαχρονική αξία στο τραγούδι – με τη χαρακτηριστική φωνή  και την αξιοσημείωτη ζωντάνια της, επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη, με το νέο Single: «Buzy Woman”!

Η μοναδική Performer, με την απίστευτη ενέργεια και με 70’s-Soul διάθεση που απογειώνει και παραμένει πάντα πρωτοπόρος με τις μουσικές επιλογές της!

Τόσο με αφορμή το νέο της single, όσο και με τις εμφανίσεις της στο IΧΝΟΣ, στον Πειραιά, μου μίλησε γεμάτη ζωντάνια και φρέσκια διάθεση!

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα βρίσκομαι στον υπέροχο Πειραιά στις 12 Γενάρη και συγκεκριμένα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο που ακούει στο όνομα ΙΧΝΟΣ. Εκεί, θα σας περιμένω όλους, για να σας παρουσιάσω το καινούργιο μου single “BUZY Woman”   και τα τραγούδια μου, που μαζί με το εξωτερικό, έχουν αγαπηθεί και στο κοινό της Ελλάδας πολύ! Ένα ταξίδι στο φεγγάρι με τα τραγούδια:  “Fly Me To The Moon” “Love Me More”, “No Ordinary Love”, “Akouse Me”,  αλλά και το αξέχαστο “Κυπελάκι”  σε διασκευή, αλλά και πολλά ακόμη! Όλα αγαπημένα, ξένα κι ελληνικά που θα τα τραγουδήσουμε παρέα, όλοι μαζί! Φανταστείτε ότι θα ναι ένα ταξίδι στον χρόνο, μαγικό»!

Το τραγούδι μιλάει για τις δυναμικές και πολυάσχολες γυναίκες. Εσείς είστε μία από αυτές;

Το νέο single “BUZY Woman” μιλάει για τις πολυάσχολες και δυναμικές γυναίκες ναι. Και είναι γνωστό, ότι είμαι κι εγώ μία από αυτές, γι’αυτό έγραψα και αυτό το τραγούδι!  Έτσι, μετά από πολλά χρόνια που βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, επέστρεψα στην Ελλάδα με πολλή αγάπη, συνεχίζοντας με την ομάδα μου live και συναυλίες και προώθηση του καινούργιου single, που αφορά τις δυναμικές γυναίκες.

49530466_2022242017844276_4066312419801038848_n

Μετά από κάποια χρόνια, πώς βλέπετε την μουσική βιομηχανία σήμερα; Υπάρχουν κοινά σημεία με τις προηγούμενες δεκαετίες;

Για εμένα, δεν έχει αλλάξει κάτι ριζικά στην μουσική, διότι είχα βάλει ένα προσωπικό στοίχημα και το κέρδισα. Δηλαδή να κάνω ξένα τραγούδια που αγαπώ, γνωστά. Και χαίρομαι που τα έχει αγαπήσει ο κόσμος σε  Bossa Nova, Swing Lounge, Dance ρυθμούς.  Επίσης και το γεγονός ότι το “Fly Me To The Moon” με πολλή δουλειά στο εξωτερικό, και μέσα από πολλά ταξίδια, έγινε επιτυχία.

Σκεφτείτε, πρώτη φορά στον κόσμο κυκλοφόρησε Έλληνας καλλιτέχνης διπλό CD σε τόσες χώρες, πράγμα που το κάνει διαχρονικό. Πάντα λοιπόν, έγραφα τα τραγούδια μου κι έκανα τις παραγωγές μου, γι’ αυτό ότι συμβαίνει στην εποχή μας για εμένα μοιάζει αναμενόμενο!

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Λένα Αλκαίου και θα σας απολαύσουμε στο ΙΧΝΟΣ;

Την Λένα Αλκαίου, την εκτιμώ πολύ, την αγαπάω για το ήθος της και φυσικά για την σπουδαία της φωνή. Την γνώρισα πριν χρόνια, στην εκπομπή μου στο ΑΝΤ1 ‘’ Η Νύχτα θέλει Τερέζα’’, σε μια συνέντευξη. Κι όταν συναντηθήκαμε ξανά, το λέγαμε από καιρό να κάνουμε ένα live στο ΙΧΝΟΣ. Έτσι, σας περιμένω όλους στο ΙΧΝΟΣ, στις 12 Γενάρη! “THE TEREZA SHOW” στις 22:00.  Όπως μαθαίνω υπάρχει μεγάλη προσέλευση του κόσμου και θα ακολουθήσει και δεύτερο live την Παρασκευή 18/1 στις 22.00, όπου θα κόψουμε και την πίτα μας! Να είστε όλοι εκεί!

 

Απολαύστε το απόλυτο Radio Hit που κυκλοφορεί από την PLANETWORKS!

“Buzy Woman» – Βρείτε το online εδώ:
iTunes: https://apple.co/2PxkCBn
Spotify: https://spoti.fi/2zl0kkz
Deezer: http://bit.ly/2DfBS8x
Google Play: http://bit.ly/2DeKBrL


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά σήμερα 11/1/2019
Επόμενο άρθρο9+1 λόγοι που αξίζει να δείτε την παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο”