Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ana-Alecia Ayala: Πέθανε Στα 32 Της Είχε Εμπνεύσει Τους Πάντες Χορεύοντας Την...

Ana-Alecia Ayala: Πέθανε Στα 32 Της Είχε Εμπνεύσει Τους Πάντες Χορεύοντας Την Ώρα Που Έκανε Χημειοθεραπείες

4-67-750×430

Ana-Alecia Ayala: Πέθανε Στα 32 Της Η Μητέρα Που Είχε Εμπνεύσει Τους Πάντες Χορεύοντας Την Ώρα Που Έκανε Χημειοθεραπείες. Μια μητέρα, που έκανε παγκόσμια αίσθηση από τη δημοσίευση ενός βίντεο στο οποίο χορεύει ενώ ήταν σε θεραπεία για μια σπάνια μορφή καρκίνου, έχει πεθάνει.

Η Ana-Alecia Ayala, από το Ντάλας του Τέξας, ενέπνευσε εκατομμύρια άτομα όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook δείχνοντας τη σημασία του χορού κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την 32χρονη να δείχνει τις εντυπωσιακές κινήσεις της, ενώ εξακολουθούσε να συνδέεται με σωληνάκια.

Στην ανάρτηση του βίντεο, η οποία έχει το hashtag #JuJuOnThatChemo, έγραψε: «Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο».

Η Ana-Alecia διαγνώστηκε το Δεκέμβριο του 2015, με σάρκωμα της μήτρας, έναν σπάνιο όγκο στη μήτρα της. Στη συνέχεια, εξαπλώθηκε στις ωοθήκες και στο στομάχι της.

Πέθανε Στα 32 Της Η Μητέρα Που Είχε Εμπνεύσει Τους Πάντες Χορεύοντας Την Ώρα Που Έκανε Χημειοθεραπείες.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο της κέρδισε πολλούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, κι έτσι, κλήθηκε να εμφανιστεί στο show της Ellen DeGeneres.

3995B31900000578-0-image-m-7_1477054907087-1

“Ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, τους αγαπημένους και τον οικογενειακό τους ιερέα όταν πέθανε,” γράφει η WFAA.

Η σελίδα της στο Facebook έχει πλημμυρίσει με αφιερώματα μετά την είδηση του θανάτου της.

Η Dayle Patronik έγραψε: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήσουν τόσο όμορφη και γενναία.”

Ένα άλλο αφιέρωμα έλεγε: “Ένα άτομο πραγματικά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, κι εσύ το έκανες. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη.”

Και η Dena Jones δημοσίευσε επίσης: “το λαμπερό χαμόγελό σου, η θετική προοπτική, και η απεριόριστη τόλμη ενέπνευσε πολλούς. Το όμορφο πνεύμα σου θα συνεχίσει να ζει με όλους εκείνους που έχουν επηρεαστεί από το ταξίδι σου. Τώρα θα χορεύεις μαζί με τους αγγέλους δίχως πόνο. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.”

Οι θαυμαστές τις έχουν επίσης αναρτήσει αφιερώματα σε μια σελίδα GoFundMe, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $ 12.000.

Η Ana-Alecia αφήνει πίσω της έναν σύζυγο και μια κόρη μόλις 3 ετών. Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει για ένα δεύτερο παιδί, πριν μάθει για την ασθένεια.

399595A400000578-0-image-a-3_1477054889269-1

Ana-Alecia Ayala: Πέθανε Στα 32 Της Η Μητέρα Που Είχε Εμπνεύσει Τους Πάντες Χορεύοντας Την Ώρα Που Έκανε Χημειοθεραπείες.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Ωστόσο, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα νέο όγκο στο σπλήνα της, κι έτσι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

“Το να είμαι μακριά από το 3 ετών παιδί μου ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Κάναμε το πάρτι των γενεθλίων της στο δωμάτιο του νοσοκομείου τον Ιούλιο, και οι νοσοκόμες ήρθαν και τραγούδησαν μαζί της,” είπε στο KVUE.

Ωστόσο, οι συνεδρίες άρχισαν να καλυτερεύουν όταν συνάντησε την Danielle Andrus μέσω μιας ομάδας γυμναστικής και οι δύο τους έγιναν γρήγορα φίλες.

“Ερχόταν μαζί μου στις χημειοθεραπείες και έφερνε μαζί της περιοδικά, βιβλία, διάφορα πράγματα που μου έφτιαχναν τη διάθεση. Πράγματα που με ηρεμούσαν,” είπε η Ana-Alecia.

Η Danielle αγαπά το χορό, και οι δύο τους άρχισαν να χορεύουν κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Αποφάσισαν να καταγράψουν το δεύτερο χορό τους και να το δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο, σε ένα βίντεο που προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο.

Είπε ότι προσπαθούσε να δείξει ότι ο καρκίνος δεν είναι μια ποινή θανάτου και ότι πρέπει να έχει θετική ψυχολογία, παρά την κακή της κατάσταση.

Ana-Alecia Ayala: “Θέλω επίσης να ενθαρρύνω τους συγγενείς και τους φίλους των ασθενών με καρκίνο να τους παρακινήσουν να βγουν από τη μιζέρια τους (όπως έκανε και η Danielle σε μένα) και να τους σπρώξουν να κάνουν πράγματα που αγαπούν,” είπε στο KVUE.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗfanpage
Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Πάλι βροχές και κρύο! Πότε χαλάει ο καιρός | Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Μανώλη Λέκκα
Επόμενο άρθροΤζένη Τζένη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου