Αρχική ΖΩΔΙΑ Τυχερές Ημερομηνίες Γάμου για το 2018!

Τυχερές Ημερομηνίες Γάμου για το 2018!

gamos

Τυχερές Ημερομηνίες Γάμου για το 2018! Βγαίνω τα Σάββατα, ακούω κόρνες κι αντί να πω «Και στα δικά μας κορίτσια», αρχίζω τα «Α, τους χαζούς με Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα παντρεύτηκαν, κέρατο που έχει να πέσει», «Απαπα… παντρεύονται με Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου… Και του χρόνου με διαζύγιο παιδιά!», και άλλα τέτοια….

Πάμε λοιπόν να  δούμε τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου για το 2018 αλλά ας αρχίσουμε πρώτα από τις «μη, κάνει τζιζ» περιόδους του έτους:

«Mη, κάνει τζιζ» No1Αφροδίτη «ευλογεί» τον Έρωτα, την Αγάπη και φυσικά τον Γάμο!  Φέτος θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε να κλείσουμε ημερομηνία! Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγουμε και την «στάσιμη» περίοδο της Αφροδίτης, λίγες μέρες πριν και μετά την «αναδρομή» της.

«Mη, κάνει τζιζ» No2: Ο Ερμής φέτος, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος 24 Μαρτίου έως 14 Απριλίου26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουμε και την «στάσιμη» περίοδο του Ερμή, λίγες μέρες πριν και μετά την «αναδρομή» του. Ωστόσο εκτός από την ημερομηνία γάμου, καλό θα ήταν να αποφύγουμε την περίοδο Ανάδρομου Ερμή, συμφωνίες ή υπογραφές για το γάμο, όπως και την αποστολή προσκλητηρίων.

«Mη, κάνει τζιζ» No3: Εάν και εφόσον είναι δυνατόν, επιλέγουμε ημερομηνία όπου η Σελήνη είναι σε γέμιση (το διάστημα 28 ημερών ανάμεσα στη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο) και όχι σε «άδειασμα», όπως επίσης αποφεύγουμε τις φετινές εκλείψεις: 31 Ιανουαρίου, 15 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου 2018.
Υ.Γ.
 Στατιστικά οι γάμοι που πραγματοποιούνται σε ζώδιο του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), είναι και εκείνοι που κρατούν!

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2018

8 έως 10 Ιανουαρίου 2018:

 Ήλιος και Αφροδίτη θα δώσει στους νεόνυμφους μία κοινή ζωή γεμάτη πλούσια συναισθήματα, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη! Ο ένας θα νιώθει περήφανος για τον άλλο!

25 έως 28 Ιανουαρίου 2018:

Αφροδίτη, Πλούτωνας και Δίας, δίνουν στο ζευγάρι πάθος, γενναιοδωρία συναισθηματική, ουσιαστική και μεγάλη αγάπη αλλά και καλές οικονομικές συνθήκες στην κοινή ζωή τους.

6 έως 8 Φεβρουαρίου 2018:

 Το ζευγάρι λόγω της ανανεωτικής και αντισυμβατικής τους σχέσης, δεν πρόκειται να πλήξουν ποτέ με το πέρασμα των χρόνων, με την βοήθεια της Αφροδίτης και του Ουρανού!

16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018: 

Ο γάμος αυτός στηρίζεται σε γερά θεμέλια και ξεπερνά πάντα με επιτυχία τυχόν προβλήματα, έχοντας συμμάχους Αφροδίτη και Κρόνο.

21 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου 2018:

 Η περίοδος είναι ιδανική για την τέλεση ενός γάμου, γεμάτο πάθος, βαθύ συναίσθημα, καλή επικοινωνία, ταίριασμα, ρομαντισμό, αλληλοκατανόηση, συναισθηματική γενναιοδωρία και καλή σεξουαλική ζωή. Οι 3 τελευταίες μέρες του Φλεβάρη ωστόσο, λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Άρη, προμηνύουν αρκετούς καυγάδες και εντάσεις, παρά την γενική εύνοια!

19 έως 21 Μαΐου 2018: 

Καλοπέραση, συχνές θετικές αλλαγές και αξιοθαύμαστη διαφορετικότητα, θα χαρακτηρίζει το ζευγάρι!

31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018: 

Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας θα εκπληρώσουν τα κοινά όνειρα του ζευγαριού, εκπληρώνοντας κοινές επιθυμίες, κρατώντας ζωντανό τον έρωτα τους και δίνοντας τους οικονομική ευημερία!

11 έως 15 Ιουλίου 2018:

 Σίγουρα ένας επιτυχημένος γάμος με συναίσθημα, ουσιαστική ευτυχία και θετικές εξελίξεις για το ζευγάρι κατά την διάρκεια του. Κρόνος, Ουρανός και Αφροδίτη, βάζουν γερές βάσεις σε έναν γάμο χαρούμενο και γεμάτο δυναμική θετικότητα!

2 έως 14 Σεπτεμβρίου 2018: 

Το κλειδί στην επιτυχία του συγκεκριμένου γάμου είναι η σωστή επικοινωνία και το ταίριασμα των χαρακτήρων  και των προσωπικοτήτων του ζευγαριού! Γάμος με γερές βάσεις και διάρκεια. Ικανότητα του ζεύγους να ξεπερνά με ευκολία και απόλυτα αποτελεσματικά τα προβλήματα!

16 έως 31 Δεκεμβρίου 2018: 

Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε συνεργασία με την Αφροδίτη, δίνουν αυτά που χρειάζεται ένας πετυχημένος γάμος! Αγάπη, συναίσθημα, πάθος, ερωτισμός, ουσία, σοβαρότητα, γερές βάσεις και διάρκεια!

της Ανδριάννας Σαρρή >Αστρολόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πως λειτουργεί η Αφροδίτη στα ζώδια

Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου; Δες τι σημαίνει!

10+1 Λόγοι να λατρέψετε τη γυναίκα Σκορπιό

Ποια ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας;

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα trends των παπουτσιών για το 2021 που θα λατρέψεις!

Woman & Man Secret – Τεύχος 6ο [Ιούνιος – Ιούλιος 2021]

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι

Anta Beauty Salon: Ένα ανοιχτόμυαλο κομμωτήριο!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜε ποια ζώδια θα ζήσεις ένα φλογερό πάθος;
Επόμενο άρθροΤα τελευταία λόγια της Μίνας Αρναούτη: “Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι”