Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Σοκ! «Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα» -Αυτός είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας

Σοκ! «Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα» -Αυτός είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας

ntaiana_0

Σοκ! «Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα» -Αυτός είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας. Σενάρια συνωμοσίας φουντώνουν για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ένας ετοιμοθάνατος, πρώην πράκτορας της Mi5 ισχυρίζεται πως είναι ο δολοφόνος της. Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας βρίσκεται καθηλωμένος σε κρεβάτι κλινικής. Mια αποκάλυψη που έρχεται λίγο αργότερα μετά από εκείνη για την παράνομη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Πρόκειται για τον Τζον Χόπκινς, 80 ετών, ο οποίος με τους ισχυρισμούς του «καίει» τα βασιλικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο πρώην πράκτορας των MI5 είναι πολύ άρρωστος. Οι γιατροί του δίνουν λίγες εβδομάδες ζωής. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα, ο ίδιος πήρε την απόφαση να μιλήσει «για κάτι που το κρατούσα κρυφό εδώ και χρόνια» όπως λέει.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι, το 1997 ήταν αυτός που δολοφόνησε την Νταϊάνα, μία πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην αμφιβόλου εγκυρότητας ηλεκτρονική ιστοσελίδα «YourNewsWire».

Ο Χόπκινς εκτιμά πως η Νταϊάνα έθετε σε κίνδυνο το βρετανικό Στέμμα: «Ήξερε πάρα πολλά μυστικά για τα Ανάκτορα. Είχε τεράστια μνησικακία και το αφεντικό μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει… και θα έπρεπε να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα».

«Ποτέ δεν είχα σκοτώσει γυναίκα, και μάλιστα μία πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα» είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

dolofonia

Όπως ισχυρίζεται παράλληλα, μεταξύ των ετών 1973 και 1999, είχε διαπράξει 23 δολοφονίες για λογαριασμό της Mi5.

Παράνομο δεσμό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ισχυρίζεται πως διατηρούσε ο Σέρβος τενίστας Slobodan Živojinović.

Ο Živojinović, μιλώντας σε σερβική εφημερίδα, υποστήριξε ότι η σχέση του με τη Νταϊάνα άρχισε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Ήταν μια υπέροχη γυναίκα. Μαζί της μπορούσα να μιλάω για τα πάντα, ακόμα και τα απλά πράγματα έμοιαζαν συναρπαστικά», είπε ο άσσος του τένις.

Σύμφωνα με τον Slobodan Živojinović, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν τον είδε να παίζει στο Wimbledon. Έκτοτε ήρθαν πιο κοντά και συνέχισαν να βγαίνουν, την περίοδο που ο ίδιος ήταν αρραβωνιασμένος.

«Στην πρώτη μας συνομιλία με ρώτησε αν είμαι ο τενίστας με το πιο γρήγορο σερβίς, και είπα ”ναι”. Τότε με ρώτησε αν το σερβίς μου ήταν ακόμα δυνατό. Λίγο διάστημα αργότερα αρχίσαμε να βγαίνουμε», είπε ο Živojinović.

Δείτε και αυτό:

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΤο άστρο της Μελίνας Μερκούρη έσβησε σαν σήμερα το 1994
Επόμενο άρθροΟ Παύλος Χαικάλης ξεσπά: ”Ποιος δίνει το δικαίωμα να παίξεις με το ψωμί των ανθρώπων;”