Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Έτσι είναι σήμερα η «Παουλίνα, η σφετερίστρια»

Έτσι είναι σήμερα η «Παουλίνα, η σφετερίστρια»

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-618

Στην Ελλάδα τη γνώρισες ως «Παουλίνα, η σφετερίστρια». Στις 119 υπόλοιπες χώρες που προβλήθηκε το σίριαλ «La usurpadora», ήταν… απλά η Παουλίνα.

Εμείς βάλαμε και τη μετάφραση του «usurpadora» δίπλα στο όνομα, ώστε να μην έχουν οι τηλεθεατές την παραμικρή αμφιβολία περί του ποια ήταν η πρωταγωνίστρια της telenovela από το Μεξικό, που είδατε για πρώτη φορά το 1999, για δεύτερη το 2006 και για τρίτη το 2014, σε τρία διαφορετικά τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Η ηθοποιός που ανέλαβε να δώσει σώμα και φωνή στη σφετερίστρια λέγεται Gabriela Spanik. Η πλοκή, όπως σε κάθε telenovela που σέβεται τον εαυτό της, είχε περί τις 1000 ίντριγκες. Η Παουλίνα μια φορά, ξεκίνησε ως καθαρίστρια σε πολυτελές εστιατόριο και έκανε ό,τι χρειαζόταν, για να συντηρήσει και την ετοιμοθάνατη μητέρα της. Συμπτωματικά, ήταν σαν δυο σταγώνες νερό με μια γυναίκα ονόματι Πάολα. Η Πάολα ήταν ευκατάστατη, παντρεμένη με συμπαθή επιχειρηματία και είχε δυο παιδιά. Τα δυο τελευταία της ήταν πανηγυρικά αδιάφορα, εξ ου και ήθελε να το σκάσει με τον εραστή της. Ας όψεται η ανάγκη (και η εγκατάλειψη από τον αρραβωνιαστικό της, γιατί στις telenovelas τα κακά έρχονται σε «πακέτο») που η Παολίνα δέχθηκε την οικονομική πρόταση και πήρε τη θέση της στην οικογένεια.

Έτσι, έγινε η «σφετερίστρια» που λέγαμε, με την Παολίνα να κερδίζει όσους είχε χάσει η Πάολα, με την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Εξυπακούεται πως τίποτα εξ όσων ακολουθούν δεν είναι απλό, αλλά ας γυρίσουμε στην Spanik.

Στην πραγματική της ζωή έχει δίδυμη αδελφή, την Daniela (ναι, επίσης ηθοποιός). Έκανε και η ίδια δίδυμα, με τη ζωή της να παραπέμπει σε στοιχεία των 27 telenovelas στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει μέσα στα χρόνια. Η αδελφή της έπαθε εγκεφαλικό, το 2007 και εκείνη τα παράτησε όλα, για να τη φροντίσει. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους δίνουν τίτλους στις gossip εκδόσεις μέχρι και σήμερα με την ταραχή που χαρακτηρίζει τη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν όταν η Daniela είπε πως η διάσημη αδελφή της αρνήθηκε να πληρώσει τα έξοδα του νοσοκομείου, όταν τη χρειάστηκε.

Το… ρεπορτάζ λέει πως ο σύντροφος της Daniela αποπειράθηκε να εξαπατήσει τη διάσημη ηθοποιό και προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα στην οικογένεια, πριν προκύψει ότι ήτο και σχιζοφρενής. Μετά, η -διαζευγμένη- Gabriela γνώρισε έναν άνδρα που τη χτυπούσε (τον εγκατέλειψε αφότου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση), ενώ είχε οικιακή βοηθό που αποπειράθηκε να δηλητηριάσει την ίδια και τα παιδιά της. Της προκάλεσε μερική παράλυση και πέρασε κάποιο διάστημα σε αμαξίδιο. Λίγο μετά, εμφανίστηκε αυτή η φωτογραφία στα social media.

Η γεννημένη (10/12/1974) στη Βενεζουέλα «σφετερίστρια» έκανε καριέρα και ως τραγουδίστρια. Το τελευταίο της album κυκλοφόρησε το 2016, από τη Sony Music -για να καταλάβεις πως… δεν παίζει. Έχει κυκλοφορήσει CD γυμναστικής και βιβλίο μαγειρικής, έχει δικό της online shop, ενώ κυκλοφορεί αναψυκτικό και ποτό με το όνομα της. Επίσης, από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι σήμερα έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Δείτε τι εννοούμε και αν θέλετε περισσότερα, βρείτε τη στο Instagram (@gabyspanictv).

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtilestwra.com
Προηγούμενο άρθροΗ χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF είναι γροθιά στο στομάχι.
Επόμενο άρθροΠαγοδρόμιο στις… καλοκαιρινές Μαλδίβες.