Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Παγοδρόμιο στις… καλοκαιρινές Μαλδίβες.

Παγοδρόμιο στις… καλοκαιρινές Μαλδίβες.

maldiv1-790×400

Τον προσεχή Δεκέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο Jumeirah Vittaveli θα ανοίξει το πρώτο παγοδρόμιο στις Μαλδίβες.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα τεχνητά παγοδρόμια, τα οποία δημιουργούνται με την ψύξη ενός στρώματος νερού πάνω από μια βάση σκυροδέματος (μια διαδικασία που απαιτεί πολλή ισχύ), το παγοδρόμιο του Jumeirah θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από συνθετικά υλικά.

Χρησιμοποιώντας τεχνητές πλάκες πάγου κατασκευασμένες από πλαστικό, οι οποίες αναπτύχθηκαν από την κορυφαία ελβετική εταιρεία Glice®, το παγοδρόμιο δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια ή νερό για να λειτουργήσει. Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν οι θερμοκρασίες στα νησιά είναι περίπου 27 βαθμοί Κελσίου.

Το παγοδρόμιο είναι μια τέλεια έκφραση του στόχου μας να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα στους επισκέπτες

λέει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Amit Majumder. Το ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον Όμιλο Jumeirah του Ντουμπάι, περιλαμβάνει 43 βίλες, με θέα στην παραλία, ιδιωτικό κήπο και πισίνα.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επίσης σπα και κέντρο θαλάσσιων σπορ, ενώ η προσθήκη του παγοδρομίου σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής εποχής στο ξενοδοχείο, με δείπνα στην παραλία, πυροτεχνήματα και πάρτι την Παραμονή.

Πηγή 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈτσι είναι σήμερα η «Παουλίνα, η σφετερίστρια»
Επόμενο άρθροΞενοδοχεία που θα μπορούσαν να είναι… γκαλερί τέχνης!