Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα Παρουσίαση του νέου χιουμοριστικού βιβλίου του Βασίλη Καραναστάση

Παρουσίαση του νέου χιουμοριστικού βιβλίου του Βασίλη Καραναστάση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΤΑ ΛΑΡΙΣΑ

Οι εκδόσεις Πνοή σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού  και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σας προσκαλούν στην επίσημη παρουσίαση του χιουμοριστικού βιβλίου Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΟΤΑΣ του Βασίλη Καραναστάση την Παρασκευή 5 Απριλίου, 2019, ώρα 20:00 στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 55 – Λάρισα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Ιωάννα Γκανέτσα και Έκτορας Απέργης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η φιλόλογος Βασιλική Παπαθανασίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η εκδότρια-συγγραφέας Κάκια Ξύδη.

 

 

Οπισθόφυλλο

«Ψάρεψα τη συγκεκριμένη αγγελία προσπαθώντας να αποφύγω κάποιες άλλες που άφηναν να εννοηθεί ότι πρόσφεραν σκληρή δουλειά, τρέξιμο και ταλαιπωρία: “Ζητείται πωλητής από εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών οικιακών ειδών, ηλικίας έως είκοσι πέντε ετών, με προϋπηρεσία”. Βέβαια, εγώ ήμουν είκοσι οκτώ, αλλά δε βαριέσαι, ποιος ασχολείται… Σχετικά με την προϋπηρεσία το έπαιξα έξυπνα· βρήκα μια εταιρία σχετική με το συγκεκριμένο είδος που έκλεισε πρόσφατα και αυτοχρίστηκα βασικό της στέλεχος των πωλήσεων. Αν με ψυλλιάζονταν, η μισή ντροπή δική μου και τα λοιπά…»

Ένα κοινωνικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Οράτιο Χ., αγροκαλλιεργητή και συλλέκτη ρίγανης και σερνικοβότανων. Εγκλωβισμένος σε μια βασανιστική πραγματικότητα, όμηρος σ’ ένα σύμπαν που το συνθέτουν επιχειρηματίες του υποκόσμου, τσατσάδες και κάθε είδους εργοδότες. Ένα βιβλίο περιπλάνησης, χαμένων ελπίδων και ουτοπικών επιδιώξεων, στο πλαίσιο μιας απλής επιβίωσης.

 

Βιογραφικό

Βασίλης Καραναστάσης. Ο συγγραφέας είναι ενήλικος. Του αρέσει να διαβάζει Σελίν και να βλέπει ταινίες του Μπουνιουέλ. Απεχθάνεται την υποκρισία, τη χλιαρή μπίρα και το γιαούρτι με 2% λιπαρά.

Από τις εκδόσεις Πνοή κυκλοφορούν τα βιβλία του «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» και «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας».


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤρία βραβεία του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου- ΙΒΒΥ για τις Εκδόσεις Πατάκη
Επόμενο άρθροΦασκόμηλο: Το «Ελληνικό τσάι» με πλούσια οφέλη