Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Zan Batist : ”Διασκεδάζω, Αγαπώ και Ζω με την μουσική και την...

Zan Batist : ”Διασκεδάζω, Αγαπώ και Ζω με την μουσική και την αγάπη του κόσμου”

23031215_1634993039885006_2420150680241623889_n

Ο εξαιρετικός Zan Batist, ένας καλλιτέχνης που με ότι καταπιάνεται γίνεται επιτυχία, ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, με σεμνότητα, ταπεινότητα, αγάπη για αυτό που κάνει, για την ζωή, που συνεχώς οι μετοχές του ανεβαίνουν και ο κόσμος τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Μιλάει στο KoitaMagazine  με αφορμή το νέο του τραγούδι “Συγγνώμη”και τις εμφανίσεις του σε ένα ολοκαίνουργιο κέντρο διασκέδασης το Casino Music Hall στον Βόλο, για όλα όσα τον απασχολούν και για όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε. Αξίζει να διαβάσετε παρακάτω μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί. Απολαύστε τον.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τα νέα σας επαγγελματικά βήματα… αλλά και το νέο σας τραγούδι “Συγγνώμη”…

Τα επαγγελμάτικά μου βήματα προσπαθώ να είνα πολύ σταθερά και όσο το δυνατόν περοσσότερο προσεγμένα, με τραγούδια που να διασκεδάζουν και να βγάζουν συναισθήματα στο κοινό που τα ακούει…Και με βάση αυτό πιστεύω πως το εν λόγω τραγούδι ‘’ΣΥΓΓΝΩΜΗ’’ σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις ότι μπορεί η καρδιά και το μυαλό σου, να το κρατάει καλά κρυμμένο για καιρό…

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα θέλατε να ζητήσετε συγγνώμη και γιατί;

Σίγουρα στο πέρασμα του χρόνου υπήρξαν πολλά άτομα που θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη…Το τραγούδι αυτό θα μπορούσε να είναι μια αφιέρωση για ανθρώπους που πλήγωσα και δεν είχα την ευκαιρία να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη απο κοντά….Ελπίζω και εύχομαι να έγινε αποδεκτή…

Πότε σας ζήτησε τελευταία φορά συγγνώμη και για πιο λόγο;

Δεν ζητάω εύκολα συγγνώμη όχι λόγο εγωισμού αλλα γιατί πρίν πώ το οτιδήποτε,το έχω φιλτραρει στο μυαλό μου πάρα πολύ, όχι τόσο για αυτα που θα πώ αλλα για το πώς θα τα πώ…Νομίζω πώς ο τρόπος που λέγονται κάποια πράγματα μας πλήγώνουν η αλήθεια ούτως η άλλως είναι πάντα κάπου στη μέση…

Στην κυριολεξία και ειδικά το τελευταίο διάστημα, κάνετε αυτό που λέμε ”χαμο”. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Το μυστικό της επιτυχίας δεν το ξέρω σίγουρα και αν ακούσετε κάτι παρακαλώ να με ενημερώσετε (γέλια). Η αλήθεια είναι πώς είμαι αρκετές ώρες στο στούντιο καθημερινά με τους συνεργάτες μου και προσπαθούμε να γράψουμε ωραία και διασκεδαστικά τραγούδια….Προσπαθούμε να φανταστούμε τι θα θέλαμε εμείς να ακούσουμε στο ραδιόφωνο, σε ένα club στον υπολογιστή μας….Με βάση λοιπόν την δουλειά μας προσπαθούμε να κάνουμε χαμό πρώτα σε μάς και μετά στους ανθρώπους που γουστάρουν να μας ακούνε.

Σε ποια ηλικία καταλάβατε ότι θέλετε να ασχοληθείται με τον χώρο της μουσικής;

Δέν το είχα στο μυαλό μου ποτέ μέχρι που ο πολυ καλός μου φίλος και αδερφός Νίκος Ροσσώνης με πήρε και μου είπε…Φιλαράκι είσαι να φτιάξουμε ένα συγκρότημα….Απο κει ξεκίνησε το κακό (γέλια).

Δεν μου λείπει ιδιαίτερα αν όμως ήταν να κάνω μια εκπομπή,  τύπου παιδική είμαι σίγουρος πως θα έλεγα ΝΑΙ, τα χρόνια του disney club μου λείπουν πολύ…

Τα είδη μουσικής που υπηρετείτε θεωρείτε ότι περνάει κρίση στην Ελλάδα;

Οι περοσσότεροι κλάδοι στην Ελλάδα περνούν κρίση…Αλλά το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ως χώρα είναι η κακή μας ψυχολογία. Αυτό είναι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Ποια στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας σας υπηρετείτε ξεχωρίζετε;

Δεν έχω κάτι να ξεχωρίσω, ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής με γέμιζε, το διασκέδα και πάνω απ όλα το ζούσα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μουσική που κάνω και έχει ανταπόκριση στον κόσμο. Χαίρομαι να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει με τα τραγούδια μου, με κάνει πολυ ευτυχησμένο.

Έχω πολλές φράσεις που αγαπώ να λέω αλλά θα σου πώ μια που την έχω μέσα στην καρδιά μου, μου άλλαξε την ζωή και την αγαπώ τόσο πολύ, γιατί μου την είπε σε ενα μεθύσι μας επάνω, ο πολύ καλός μου φίλος, που ποια δεν είναι στην ζωη Thomas Προτόπαππας.

Βιώσατε ποτέ κάποια στιγμή ρατσισμού;

Ρατσισμό δεν μπορώ να πώ πως έχω νιώσει πέρα από κάποιες χαζές συμπεριφορές. Δεν μπήκα όμως στην διαδικασία και ούτε θα μπώ εκτός και αν κάτι πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ.

Η τηλεόραση σας λείπει;

Δεν μου λείπει ιδιαίτερα αν όμως ήταν να κάνω μια εκπομπή,  τύπου παιδική είμαι σίγουρος πως θα έλεγα ΝΑΙ, τα χρόνια του disney club μου λείπουν πολύ…

Ποιες είναι οι λέξεις ή φράσεις που σας χαρακτηρίζουν;

Έχω πολλές φράσεις που αγαπώ να λέω αλλά θα σου πώ μια που την έχω μέσα στην καρδιά μου, μου άλλαξε την ζωή και την αγαπώ τόσο πολύ, γιατί μου την είπε σε ενα μεθύσι μας επάνω, ο πολύ καλός μου φίλος, που ποια δεν είναι στην ζωη Thomas Προτόπαππας.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΕΣ

Την αγαπώ αυτη τη φράση…

Έχετε ανεκπλήρωτα όνειρα που θέλετε να εκπληρώσετε στο άμεσο μέλλον;

Έχω αμέτρητα όνειρα και πολύ μεγάλα, εύχομαι να έχω σωστή κρίση και υπομονή ωστε να πραγματοποιήσω έστω και τα μισά απο αυτά. Θα είμαι απόλυτα ευτυχής.

Ποια παιδική εικόνα σας θυμάστε με νοσταλγία και αγάπη απ΄τα παιδικά σας χρόνια;

Μία εικόνα έχω πολύ έντονη στο μυαλό μου όσα χρόνια και αν έχουν περάσει…Να αλλάζει ο χρόνος και να περιμένω με την μπάλα του μπάσκετ να βάλω το πρώτο καλάθι της χρονιάς στο γήπεδο της γειτονιάς μου.

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεται να παρουσιάσω κάποια πράγματα του χαρακτήρα μου και της δουλειάς μου. Και κάτι πολύ σημαντικό…Ο καλύτερος συμπαίχτης μας είναι ο εαυτό μας και οφείλουμε να τον κρατάμε ευτυχισμένο. Να είστε καλά και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

https://www.youtube.com/watch?v=yCVB4JI9ybQ

Οι φωτογραφίες είναι απ΄το προσωπικό αρχείο του Zan Batist


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΝέο ΣΟΚ: Ο Πητ Παπαδάκος, ο μεγαλύτερος Έλληνας αστρολόγος έκλεισε συνεργασία με το Kοitamagazine
Επόμενο άρθροΕσύ ξέρεις τι γλυκά έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες;