Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα Το ”Κίτρινο υποβρύχιο” της Σεμίνας Διγενή ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Δράμα

Το ”Κίτρινο υποβρύχιο” της Σεμίνας Διγενή ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Δράμα

thess3

Το μπεστ σέλερ των Εκδόσεων Πατάκη και της Σεμίνας Διγενή Κίτρινο Υποβρύχιο αναδύθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο κατάμεστο Public Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά παρουσιάστηκε σε ιδιαίτερα θερμό κοινό στις Σέρρες και στη Δράμα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Στη Θεσσαλονίκη παρουσίασαν το βιβλίο και συνομίλησαν με τη συγγραφέα και το κοινό ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης κι ο παρουσιαστής-συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς.

IMG_20190410_221901_683

Μίλησαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο δημοφιλής ερμηνευτής Πασχάλης Τερζής, ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, ο παρουσιαστής και συγγραφέας Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο stand up comedian Διογένης Δασκάλου.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ, οι πολιτικοί Γιάννης Δελής, Θεανώ Καπέτη,, Σωτήρης Αβραμόπουλος και ΘεοδόσηςΚωνσταντινίδης, οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κώστας Κάππας, Γιάννης Καλατζόπουλος, Ηρώ Μουκίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Σπύρος Σαραφιανός, Κώστας Ραβνιωτόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Θανάσης Κεραμίδας, ο προπονητής Σάββας Κωφίδης, οι τραγουδιστές Γιώργος Αετόπουλος και Φώτης Θεοδωρίδης και πολλοί δημοσιογράφοι.

IMG_20190411_001950_363

ΣΕΡΡΕΣ -ΔΡΑΜΑ

Το Κίτρινο Υποβρύχιο παρουσίασε στο ασφυκτικά γεμάτο Public Σερρών η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιόπη Ευαγγελίδου και μίλησαν για αυτό ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών, ο Κώστας Ιντζές, ο Μάκης Λάγιος και η Μαρία Ιωαννίδου. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

IMG_20190412_230928_797

Στο ζεστό κοινό της Δράμας σύστησε το βιβλίο, με ιδιαίτερα ευγενικό και γενναιόδωρο τρόπο, η Εύη Κρίτα και μίλησαν για αυτό με τη συγγραφέα ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ο Διονύσης Κλάδης, ο Γιώργος Μήτρου και ο Μάριος Αμανατίδης.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΝεκρός ο 16χρονος Παναγιώτης σε πάρτι – Ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Αγγελίδης: «Έχω γίνει φυτό»