Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ”Ξυπνώντας με την Άννα Ηρακλέους”

”Ξυπνώντας με την Άννα Ηρακλέους”

Είναι νέα , όμορφη , ταλαντούχα, πετυχημένη σε αυτό που κάνει, διότι το αγαπάει και το υποστηρίζει επάξια, με καταγωγή από την πανέμορφη Κύπρο, έχει κάνει τα πρώτα της μουσικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, με τελευταία της συνεργασία τον εξαιρετικό Γιώργο Τσαλίκη.

Η Άννα Ηρακλέους φωτογραφήθηκε στο πανέμορφο και φιλόξενο ξενοδοχείο Coralhotel με concept φωτογράφησης ”Ξυπνώντας με την Ηρακλέους”, εμπνευσμένο από τον διακεκριμένο φωτογράφο Γιάννη Βλασερό.

H πανέμορφη κύπρια τραγουδίστρια, μετά την φωτογράφηση, μας συστήθηκε καλύτερα μέσα από μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη…

Όλα αυτά έγιναν για λογαριασμό του ΚοitaMagazine. Απολαύστε την.

 Άννα μου, το κοινό της Κύπρου σε γνώρισε μέσα από την ενασχόλησή σου με το μόντελινγκ όταν ακόμα ήσουν σε εφηβική ηλικία. Στην Ελλάδα όμως, σε γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι και την συνεργασία σου με τον Γιώργο Τσαλίκη, στο ντουέτο «Θα με τρελάνεις». Πώς προέκυψε το τραγούδι στη ζωή σου και αργότερα αυτή η δουλειά;

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκα με το μόντελινγκ και έχω πάρει αρκετές διακρίσεις σε πολλούς διαγωνισμούς. Αλλά αυτό που πάντα είχα στην καρδιά και στο μυαλό μου ήταν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Έτσι στην ηλικία των 18 ετών άρχισα δειλά, δειλά τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μουσικής. Η συνεργασία μου με τον αγαπημένο μου Γιώργο Τσαλίκη ήρθε αργότερα, μετά από μια τυχαία συνάντηση που είχα με έναν στενό του συνεργάτη τον Μάριο Χαπέρη. Από εκεί άρχισαν όλα!

Με τον Γιώργο πάντα περνάμε πολύ όμορφα, έχει απίστευτη θετική ενέργεια! Από τους Έλληνες ομογενείς εισπράττουμε πολύ αγάπη το έχω διαπίστωση και σε άλλες συναυλίες που είχαμε στο εξωτερικό.

Τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα για κάθε πρωτοεμφανιζόμενο , ανέκαθεν είχαν μια δυσκολία ως προς την προσέγγιση του χώρου και μετέπειτα της προβολής και αποδοχής του, από το κοινό. Για εσένα κατά πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν να μπεις στην μουσική βιομηχανία; 

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και στο δικό μας, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Είμαι όμως από τους ανθρώπους που δεν χάνουν την πίστη τους και δουλεύω σκληρά με γνώμονα πάντα την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό.

 Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πιστεύεις πως παίζει ρόλο η εμφάνιση σε ότι επάγγελμα προβάλλεται ;

Νομίζω πως στις μέρες μας καλός ή κακός όποιος «εκτίθεται» στο κοινό πρέπει να προσέχει την εικόνα του. Εγώ προσωπικά είμαι από τους ανθρώπους που ταξιδεύω μέσα από την μουσική και θαυμάζω το ταλέντο και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Δεν ξέρω αν εμένα με έχει βοηθήσει κάπου αυτό, αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσω σαν όπλο μου.

 Βρισκόσασταν το περασμένο διάστημα σε περιοδεία με τον Γιώργο Τσαλίκη, στην Ευρώπη…

Με τον Γιώργο πάντα περνάμε πολύ όμορφα, έχει απίστευτη θετική ενέργεια! Από τους Έλληνες ομογενείς εισπράττουμε πολύ αγάπη το έχω διαπίστωση και σε άλλες συναυλίες που είχαμε στο εξωτερικό.

Να είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ για να μπορώ να αντεπεξέλθω επάξια σε όλες αυτές τις όμορφες επαγγελματικές μου προκλήσεις.

Βλέπεις περισσότερη αναγνωρισιμότητα στο πρόσωπό σου έως τώρα;

Όσο περνάει ο καιρός, δείχνοντας μέσω της δουλειάς μου, ποια είμαι και τι θέλω να κάνω, βλέπω περισσότερη αναγνωρισιμότητα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά όλα έρχονται μέσα από ωραίες συνεργασίες και δουλειές..Σίγουρα στην Κύπρο επειδή έχω κάνει πολλές και ουσιαστικές δουλειές, να έχω περισσότερη αναγνωρισιμότητα, φυσικά παίζει ρόλο ότι κατάγομαι από εκεί και δεν αλλάζω ποτέ την Κύπρο της καρδιάς μου, αλλά και στην Ελλάδα σιγά, σιγά χαίρομαι που και στην Ελλάδα αναγνωρίζομαι όλο και περισσότερο με τον καιρό.

 Στην Λεμεσό γυρίστηκε και το βιντεοκλίπ σου, ήταν δική σου ιδέα ή των συνεργατών σου ; 

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ , της τελευταίας μου δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ήθελα να ‘σουνα μικρός», είναι αλήθεια πως γυρίστηκαν όλα στην όμορφη Λεμεσό. Η ιδέα ήταν καθαρά των συνεργατών μου, οι οποίοι επίσης κατάγονται από την Κύπρο.

 Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Βασικά αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω καινούργια τραγούδια. Αυτή η δουλειά είναι εντελώς διαφορετική από ότι έχω κάνει έως τώρα δισκογραφικά. Ανυπομονώ να σας τα παρουσιάσω και εύχομαι να τα αγαπήσετε όσο εγώ. Επίσης αυτό το διάστημα θα κάνω κάποιες εμφανίσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, μετά τις γιορτές μάλλον θα βρίσκομαι σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα αλλά ακόμα δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω.

 

 Με ποια ευχή θα αποδεχθείς τα καινούργια πράγματα που έρχονται στην καριέρα σου;

Να είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ για να μπορώ να αντεπεξέλθω επάξια σε όλες αυτές τις όμορφες επαγγελματικές μου προκλήσεις.

 Συνέντευξη : Άννα Δημητρίου
Hair Styling : Noni Mamageishvili
Make up artist : Όλγα Σαρσαρίδη
Φωτογραφίες : Γιάννης Βλασερός

Ρούχα : Next the store Δημοσθένους 235-237 Καλλιθέα Αττικής Τ.Κ. 17674          Τηλ.  21 0940 6311

Ευχαριστούμε πολύ το Coralhotel που βρίσκεται Λ. Ποσειδώνος 35, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα 17561 T. 210 9816441 F. 210 9831207E. info@coralhotel.gr για την υπέροχη φιλοξενία.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροRopegasms: Μια τελετουργική επίδεση του σώματος με σχοινιά που προσφέρει ένα ιδιαίτερο κι ενδιαφέρον θέαμα.
Επόμενο άρθροΟπτικοποιημένο ποίημα της συγγραφέως Βάγιας Μπαλή για τον εκφοβισμό