Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα Παρουσίαση του βιβλίου ”Διάσπαση Προσευχής΄΄της Σίλιας Κατραλή των Εκδόσεων Ηρόδοτος

Παρουσίαση του βιβλίου ”Διάσπαση Προσευχής΄΄της Σίλιας Κατραλή των Εκδόσεων Ηρόδοτος

19212916_1677618835635672_985303379_o

Με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου στις 19.30 έγινε η παρουσίαση του βιβλίου ”Διάσπαση Προσευχής” που έγραψε η Σίλια Κατραλή.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στοπανέμορφο Poems n’ Crimes Art Bar, που βρίσκεται στην Αγίας Ειρήνης 17, στο Μοναστηράκι.

Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να κάνω  την εισαγωγή για το πώς γνώρισα τη πολυτάλαντη συγγραφέα, όπως και για ένα “πάντρεμα” που έκανα με την εξαιρετική Βάσω Σωτηρίου, η πάρα πολύ αξιόλογη συνάδελφος Χριστίνα Διαμαντοπούλου έθεσε ερωτήσεις στη συγγραφέα για να μάθουμε όλα όσα εμείς δεν γνωρίζαμε και η υπέροχη, ταλαντούχα ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ήταν μια πρωτότυπη και πάρα πολύ αξιόλογη παρουσίαση βιβλίου, καθώς όλα ήταν τόσο αληθινά και μοναδικά, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, καθώς και με πολύ αξιόλογες ερωτήσεις απ΄το εκλεκτό κοινό. Επίσης μετά το πέρας της εκδήλωσης υπέγραψε πολλά βιβλία και απέσπασε πολλά όμορφα σχόλια για την βραδιά και θερμές ευχές για το βιβλίο..

Πραγματικά αξίζει να διαβάσετε και να ταξιδέψετε με το συγκεκριμένο βιβλίο γιατί έχει ουσία. Γιατί ότι και να αναλάβει να κάνει αυτό το υπέροχο πολυτάλαντο πλάσμα που ακούει στο όνομα Σίλια Κατραλή, το κάνει τέλεια…

Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις…

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του KoitaMagazine.

Φωτογραφίες : Γιάννης Βλασερός


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔάνεια κι αντιδάνεια στην ελληνική γλώσσα: Τι σημαίνουν άραγε λέξεις όπως, αλάνι, νταής, μπούσουλας, ατζέντα, καναπές;
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα το 1947 «γεννήθηκε» το πιο φιλάργυρο παπί του κόσμου