Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Το πιο εντυπωσιακό LEGO δωμάτιο που έχεις δει!

Το πιο εντυπωσιακό LEGO δωμάτιο που έχεις δει!

lego-paidiko-domatio

Πολλοί είναι οι γονείς που ταλαιπωρούνται και μένουν άυπνοι τα βράδια επειδή το παιδάκι τους δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του στο δωμάτιο του. Τι θα γινόταν όμως αν του είχες φτιάξει ένα όμορφο παιδικό, όπως για παράδειγμα ένα LEGO δωμάτιο!

Σίγουρα όλα ξεκινάνε από το πως έχεις μεγαλώσει το παιδί και κατά πόσο έχει συνηθίσει με το να κοιμάται μαζί σου, μιας και αν θέλεις να μάθει και να μην εξαρτάται από σένα θα πρέπει ακόμη και όταν έρχεται τα βράδια στο κρεβάτι σου να το πηγαίνεις και πάλι στο δικό του.

Βέβαια, μία εξαιρετική λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να φροντίσεις να διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, ώστε να μην ξεκολλάει από εκεί μέσα. Κάτι ανάλογο έκανε ο Justin Davies!

Ο Τζάστιν Ντέιβις λοιπόν που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με τον γιο του, αποφάσισε να δώσει ένα ξεχωριστό LEGO design στο δωμάτιο του παιδιού του και τα αποτελέσματα ήταν απλά εκπληκτικά.

Δημιούργησε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων του γιου του, μιας και τα Lego ήταν η μεγάλη αδυναμία του μικρού και των περισσότερων παιδιών άλλωστε. Για την διακόσμηση του βοήθησε και η γυναίκα του η Τζόντι, η οποία έντυσε με ακόμη περισσότερα χρώματα τον χώρο.

Τα χρώματα που επικρατούσαν τόσο στους τοίχους όσο και στα έπιπλα ήταν το γκρι και το λευκό, οπότε για να σπάσουν την μονοτονία χρησιμοποίησαν διάφορα μαξιλαράκια και παιχνίδια σε έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο είναι και το χαρακτηριστικό το συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Το καλύτερο από όλα εκτός από τα αυτοκόλλητα στους τοίχους ήταν τα συρτάρια της ντουλάπας, τα οποία έμοιαζαν με τα τουβλάκια. Αυτός ήταν και ένας υπέροχος τρόπος για να μην βάλουν χερούλια και πόμολα, καθώς θα μπορεί το παιδί να πιάνει τις κορυφές από τα τουβλάκια για να ανοίγει τα συρτάρια του.

Οι κατασκευές αυτές τους πήραν τέσσερις με πέντε ημέρες, ενώ η διαμόρφωση και το βάψιμο του δωματίου άλλες 2. Μέσα σε μία εβδομάδα λοιπόν έλυσαν το πρόβλημα τους, καθώς ο μικρός δεν ήθελε να βγει από εκεί μέσα!

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤσιτάχ κοντράρεται με φόρμουλα και το αποτέλεσμα κρίνεται στο νήμα! | ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΗ χειρότερη φάρσα: Έβαλαν εφέ ραγίσματος σε γυάλινη γέφυρα στην Κίνα!