Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Θάνος Λειβαδίτης φορούσαν κουστούμια που δεν...

Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Θάνος Λειβαδίτης φορούσαν κουστούμια που δεν τσαλάκωναν!

κουστούμια

Τα κουστούμια που δεν τσαλάκωναν! Στην δεκαετία του ‘60 ένα διάσημο πρόσωπο ήταν ένα καλό μέσο για να γίνει ποθητό ένα προϊόν.

Έτσι λοιπόν ψάξαμε σε περιοδικά εποχής και βρήκαμε όχι έναν, αλλά τέσσερις διάσημους ηθοποιούς να διαφημίζουν τα κουστούμια που δεν τσαλάκωναν! Τα κουστούμια αυτά έλεγαν δε ότι δεν τσαλάκωναν ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες!

Ολά αυτά βέβαια σύμφωνα με την εταιρία Dacron:

  • Άψογο ντύσιμο με κουστούμι που δεν τσαλακώνει!
  • Άν πλένεται άφοβα; Μα και βέβαια μόνο που δεν χρειάζεται να το φοράτε. Το κουστούμι που δεν τσαλακώνει και σας προσφέρει άψογο ντύσιμο! Δεν χρειάζεται σιδέρωμα.
  • Υπερένταση!!! Μη προσθέσετε κι άλλες έγνοιες. Για να είσθε πάντοτε άψογος ντυμένος, χρειάζεστε ένα κουστούμι Dacron που δε τσαλακώνει!

Πολλά υποσχόμενοι ζεν πρεμιέ της εποχής όπως ο Θάνος Λειβαδίτης , ο Νίκος Κούρκουλος , ο Χρήστος Πάρλας αλλά και ο ήδη καταξιωμένος κωμικός μας Ντίνος Ηλιόπουλος φόρεσαν το σικάτο κουστούμι της εταιρίας Dacron και πόζαραν με το δικό τους προσωπικό στυλ στο studio Αλίκη.

Πρωτότυπες και πολύ προσεγμένες φωτογραφίσεις που χαίρεσαι να τις βλέπεις και να χορταίνει το οπτικό σου πεδίο καλαισθησία. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος είχε κάνει τις περισσότερες ρεκλάμες για την εταιρεία αφού πάνω από 5 διαφορετικές πόζες του, φιγουράρισαν στα περιοδικά της εποχής.

Δείτε την gallery:

Δείτε επίσης: Αναμνήσεις: Όταν η Ζωή Λάσκαρη διαφήμιζε ”ΚΑΜΠΑ”

Δείτε επίσης: Αναμνήσεις : Δείτε την Ελένη Φιλίνη να διαφημίζει φρουτόκρεμες!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροO Τάκης Σπυριδάκης έκανε ”Φτηνά Τσιγάρα”
Επόμενο άρθροΧανιά: 5χρονο αγοράκι έπεσε από 3 μέτρα ύψος – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο…
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!