Αρχική RETROLOVERS Μια φορά κι έναν καιρό: H Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Ωνάση!

Μια φορά κι έναν καιρό: H Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Ωνάση!

ΑΡΧΕΙΟ κοιτα Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το μονάκριβο γιο του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, έζησε έναν έρωτα.

Ο νεαρός Ωνάσης

«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής. Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε».

Pictures Σαπουντζάκη
Η Ζωζώ με τον Αλέξανδρο Ωνάση και δίπλα με τον κολλήτο του Αλέξανδρου. [Φωτό: Βίβλιο ”Μια ζωή Ζωζώ”]

Ο αγνός έρωτας

Αυτό δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην εφημερίδα News για την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση.

Προσθέτοντας πως αισθάνθηκε όταν εκείνος έφυγε από την ζωή («Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Έπαθα μεγάλη πλάκα»). Αλλά και πόσο κολακευμένη αισθάνθηκε όταν εκείνος της έστελνε καθημερινά γράμματα από το Παρίσι όπου σπούδαζε. «Μου έστελνε πολύ όμορφα νεανικά γράμματα γεμάτα συναίσθημα. Θυμάμαι ένα που μου έλεγε “Δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω το σχολείο να έρθω να σε συναντήσω”».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πάλαι ποτέ ντίβα έκανε και σύγκριση ανάμεσα στον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση «Μπορεί ο Νιάρχος να μου έστελνε σπιρτόκουτα γεμάτα χρυσές λίρες για ένα και μόνο τραγούδι, όμως δεν μπορεί κανείς να τον συγκρίνει με τον γλεντζέ Ωνάση. Ο Σταύρος ήταν μοναχικό άτομο, ο δε Αρίστος ο πιο γλεντζές».

ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΝΑΣΗ (2) Σαπουντζάκη
Η Ζωζώ με τον Αλέξανδρο Ωνάση [Φωτό: Βίβλιο ”Μια ζωή Ζωζώ”]
Δείτε ακόμη: Δείτε πως ήταν η βίλα του Ωνάση στον ΣΚΟΡΠΙΟ!

Δείτε ακόμη: Σπάνιες Φωτογραφίες : 28 ΔΙΑΣΗΜΑ ΜΩΡΑ του ελληνικού κινηματογράφου!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗiefimerida.gr 
Προηγούμενο άρθροΈρωτας Μετά: Οριστικός χωρισμός;
Επόμενο άρθροΗ Σαρίτα Χαΐμ έρχεται στα @Public Café Συντάγματος
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!