Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γιαγιά κρατούσε το 13χρονο εγγόνι της γυμνό και αλυσοδεμένο σε κλουβί σκύλου

Γιαγιά κρατούσε το 13χρονο εγγόνι της γυμνό και αλυσοδεμένο σε κλουβί σκύλου

klouvi

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας που αφορά μια γιαγιά που κακοποίησε φρικτά το 13χρονο εγγόνι της, αναγκάζοντάς το να ζει γυμνό και αλυσοδεμένο μέσα σε κλουβί σκύλου.

Ο λόγος για την 58χρονη Vickie Seale Higgenbotham που κατηγορείται για τη φρικτή κακοποίηση του 13χρονου παιδιού.

Οι αρχές θεωρούν πως συνεργός σε αυτό ήταν η μητέρα του παιδιού Dannielle Nicole Martin, 32 ετών, αλλά και ο πατριός του Joshua David Martin, 26 ετών, όπως αναφέρει η metro.co.uk.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι το αγόρι καθόταν σε πλαστική σακούλα, γυμνό και αλυσοδεμένο στους αστραγάλους, σε ένα κλιμακοστάσιο στο σπίτι της οικογένειας στην Autauga County, της Αλαμπάμα το Σεπτέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Jillian Jordan Evans, το αγόρι αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε μεταλλικό κλουβί σκύλου για περισσότερα από δυο χρόνια, ενώ, όταν του επετράπη να κοιμηθεί σε κρεβάτι, ήταν αλυσοδεμένο στα κάγκελα του κρεβατιού και συχνά είχε τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του.

Ο ερευνητής Steven Geon κατέθεσε ότι το αγόρι ήταν «εξαιρετικά» υποσιτισμένο και η κατάστασή του απαιτούσε μακροχρόνια θεραπεία στο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ. «Όταν τους ρωτήσαμε γιατί ήταν αλυσοδεμένο, μας είπαν ότι ήταν για τιμωρία επειδή είχε κλωτσήσει τον αδερφό του το προηγούμενο βράδυ», δήλωσε.

Οι εισαγγελείς, όπως έγινε γνωστό, θα επιδιώξουν τη μέγιστη τιμωρία τους.

Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtopnews
Προηγούμενο άρθροΈκτακτο! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστη ηθοποιός!
Επόμενο άρθροΗ μητέρα που μαχαιρώθηκε στα Καμίνια, από την κόρη της, έσπασε την σιωπή της και είπε ότι “θα γίνουμε όλοι καλά”!