Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Ισμήνη Καλέση: Οι δημοσιογράφοι πλαστογράφησαν την ”εικόνα” μου!

Ισμήνη Καλέση: Οι δημοσιογράφοι πλαστογράφησαν την ”εικόνα” μου!

καλεση κοιτα Ισμήνη

Ζουμερή, πληθωρική και εξόχως ναζιάρα, η Ισμήνη Καλέση μετατράπηκε στο χυμώδες κορίτσι που έκανε τους άντρες να παραμιλούν και να στρώνουν κόκκινα χαλιά στο πέρασμά της.

Η Ισμήνη Καλέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη και στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η σeξυ εικόνα της

Ισμήνη Καλέση. Γέννημα της εποχής της, πλάι στη μαζικοποίηση της βιντεοκασέτας δηλαδή εκεί στα μέσα των ’80s. Η κοπέλα με τις ξανθιές μπούκλες και τα ζηλευτά κάλλη αναστάτωνε νέους και γεροντότερους με τα εντός οθόνης καμώματά της.

Εκείνη πάντως θα διαμαρτυρόταν αργότερα για την τυποποίηση στην εικόνα της σeξι χαζούλας που την καθήλωσε η αρπαχτή της βιντεοκασέτας:

«Κάποιοι δημοσιογράφοι δημιούργησαν αυτή την εικόνα για μένα πως είμαι σeξι, αλλά κι εγώ για να σου πω την αλήθεια δεν έκανα τίποτα για να το ακυρώσω. Είχα ωραία πόδια και ωραίο στήθος και ακόμα δηλαδή έχω. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή, να έχω λέπια και ουρά για να πουν πως έχω ταλέντο;» δήλωνε η ίδια! πηγή: tromaktiko.gr

Δείτε ακόμη: Τα Διάσημα Εξώφυλλα του PLAYBOY!

Σήμερα μιλάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκαλύπτει κι άλλα άσχημα γεγονότα που δεν ”περπάτησε” η καριέρα της.

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦρίκη: Μάνα δηλητηρίασε την κορούλα της μαζί με τον εραστή της και γέλαγε ενώ το παιδί της ήταν ήδη νεκρό!
Επόμενο άρθροΕισέβαλε σε νηπιαγωγείο και ψέκασε τα παιδιά με διαβρωτικό υγρό
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!