Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μωρό έπεσε σε κώμα! Το ξέχασε η νταντά στην μπανιέρα!

Μωρό έπεσε σε κώμα! Το ξέχασε η νταντά στην μπανιέρα!

moro

Ένα μωρό μόλις 11 μηνών έπεσε σε κώμα στην Ταϋλάνδη, αφού σχεδόν πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Το ατύχημα συνέβη όταν η νταντά του, τον ξέχασε μέσα στο μπάνιο και πήγε να σβήσει τον φούρνο αλλά και να προσέξει το πρώτο παιδί της οικογένειας.

Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά! Η νταντά ήταν αυτή που πήρε το μωρό κι έσπευσε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Οι γιατροί επανέφεραν τους χτύπους της καρδιάς του, όμως φοβούνται πιθανή εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του μωρού έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Πριν από πέντε μέρες, έγινε γνωστό ότι το μωρό δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Οι γονείς του ηλικίας 36 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι εκπαιδευτικοί και δίδασκαν σε σχολείο της Μπανκόνγκ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν κατηγόρησαν τη νταντά για το ατύχημα. Υποστήριξαν ότι η μπανιέρα ήταν άδεια και πως δεν αποκλείεται ο μικρούλης να έκλεισε την τάπα και να άνοιξε τη βρύση γιατί το είχε ξανακάνει. «Ανησύχησε ότι ο φούρνος εξακολουθούσε να καίει και ότι ίσως ο αδελφός του York, Rex (δύο ετών) θα μπορούσε να πάει εκεί. Έτσι πήγε να ελέγξει»


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΔυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές του Sin Boy, εξαφανίστηκε εδώ και αρκετές εβδομάδες από παντού
Επόμενο άρθροΠρωτοφανές φαινόμενο: Ξεβράστηκε νεκρή φάλαινα 15 μέτρων στην παραλία Κερατέα