Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ: Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα πάρει την θέση της Σπυροπούλου στο “My...

ΣΚΑΙ: Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα πάρει την θέση της Σπυροπούλου στο “My Style Rocks”!

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και θα σας αποκαλύψω στο Vandas blog, επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια και θα πάρει την θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ΣΚΑΙ και στο “My style Rocks 3” ένα πρόσωπο που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Όπως φαίνεται το κανάλι του Φαλήρου φέτος θέλει να επενδύσει σε νέα πρόσωπα με σκοπό να τραβήξει περισσότερη τηλεθέαση και να έχει την πρωτιά. Μάλιστα ένα δυνατό του χαρτί ήταν η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο και βλέπουμε με δυο προγράμματα στην ροή του σταθμού – ασχέτως τα όσα έχουν προκύψει με το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ – που να ήξεραν άλλωστε;

Το ίδιο φαίνεται, λοιπόν, πως θέλουν να κάνουν οι ιθύνοντες του σταθμού και με το My style rocks. Πηγές μέσα από το κανάλι μου έκαναν αποκαλύψεις τις οποίες και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vandas blog του Youweekly.gr. Ο ΣΚΑΙ ήρθε σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και του πρότεινε ένα όνομα «φωτιά» για την παρουσίαση του show μόδας, τελείως διαφορετικό από αυτά που είχαν προτείνει και οι δυο πλευρές και είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφεραν στο τραπέζι έχει πέσει έντονα το όνομα της Μαριέττας Χρουσαλά! Καταλαβαίνετε πως θα είναι μια πραγματική “βόμβα” το να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση έπειτα από περίπου δέκα χρόνια αποχής από τον χώρο της παρουσίασης, αφού μετά το γάμο της το μοντέλο θέλησε να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» πριν από λίγες ημέρες.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και για οποιαδήποτε εξέλιξη!
Θα σας ενημερώσω όπως πάντα πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog!

Πριν σας πω αντίο να σας θυμίσω την επεισοδιακή της αποχώρηση από την ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή “Πολύ την Κυριακή” που παρουσίαζε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο παρουσιαστής την έλουσε με… τούρτα στο πλατό!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΜΕΣΩyouweekly.g
Προηγούμενο άρθροΆννα Βίσση: «The Legendary Recordings 1982 – 2019»: Μία συλλεκτική deluxe συλλογή!
Επόμενο άρθροΕυδοκία Ρουμελιώτη: «Η υιοθεσία του παιδιού μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα – Έχω πολύ θυμό»