Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Θάνατος 2,5 ετών παιδιού από ασφυξία – Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε...

Θάνατος 2,5 ετών παιδιού από ασφυξία – Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί καταγγελία για παραμέληση

moro

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου στις 06:00 το πρωί η μητέρα του ξύπνησε, πήγε στο δωμάτιο των παιδιών, δεν το βρήκε και αναζητώντας το, το εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του.

H μητέρα σε κατάσταση σοκ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Ταξιάρχης. Το αγοράκι έφερε μια μελανιά στο μέτωπο και έτσι εικάζεται ότι έπεσε με το κεφάλι μέσα στο κρεβάτι – μπαούλο, ενδεχομένως να έχασε και τις αισθήσεις του κατά την πτώση και έτσι δεν φώναξε σε βοήθεια.

Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του και άμεσα ενημερώθηκε το Α.Τ. Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση. Σε βάρος της μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί καταγγελία για παραμέληση των παιδιών
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας. Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗinfokids
Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Οι θερμοκρασίες για αύριο σε όλες τις περιοχές
Επόμενο άρθροΤραγωδία στο Ίλιον: Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού αγοριού