Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Άγριες Μέλισσες: Ο Ίαν Στρατής κάνει πρωτότυπη εμφάνιση στην σειρά και η...

Άγριες Μέλισσες: Ο Ίαν Στρατής κάνει πρωτότυπη εμφάνιση στην σειρά και η Δρόσω μαγεύεται!

Άγριες Μέλισσες: Ο νεαρός αλλά πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το X Factor, μπαίνει στη σειρά και η αλλαγή στην εμφάνισή του για χάρη του ρόλου του θα σε ενθουσιάσει!

Ο Ίαν Στρατής θα κάνεις κάποιες guest εμφανίσεις στη σειρά και όπως ο ίδιος αποκάλυψε ο ρόλος του θα είναι να φλερτάρει τη Δρόσω ως τραγουδιστής εποχής.

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε πολλές ανατροπές από εδώ και στο εξής και περιμένουμε πώς και πώς να τον δούμε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στην υποκριτική.

Για την ώρα όμως έχουμε τις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Ένας καινούργιος έρωτας αναμένεται στο αγαπήμενο μας σήριαλ που τα έχει όλα! Η Δρόσω ζει ως τώρα μια καταπιεστική πέριοδο στη ζωή της χωρίς να έχει μία διέξοδο να ξέφυγει από την μονοτονία του χωριού.

Τότε τα γνωστά ”μπουλούκια” εκείνη την εποχή ήταν ένα ευχάριστο γεγονός και ιδιαίτερα στα χωριά τα τιμούσαν δεόντως. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν διηγήθει ιστορίες απο την εποχή που ήταν και οι ίδιοι στα ”μπουλούκια” και το θεωρούσαν ”μεγάλο σχολείο”.

6.-2

Από αύριο λοιπόν στο Διαφάνι φτάνει με ένα μπουλούκι ο γοητευτικός τραγουδιστής Παύλος (Ίαν Στρατής) που τον βλέπει η Δρόσω και μαγευέται ακαριαία. Μια όαση στην μονότονη ζωή της ως τώρα θα είναι ο Παύλος και ίσως την βοήθησει και με το τραγούδι ποιος ξέρει;

melisses

Το πετυχημένο καστ της σειράς συνεχίζεται λοιπόν και περιμένουμε όλοι με αγωνία τις εξελίξεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgossip-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΣταύρος Σαλαμπασόπουλος:”Χαλαρώνω, ονειρεύομαι, αγαπώ και ζω με την μουσική”
Επόμενο άρθρο8 λέξεις: Επιπλοκή – σοκ στο χειρουργείο της Ολυμπίας