Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ GNTM 2: Η Μαρία η «Αγρότισσα» δήλωσε περήφανη για τα 47 κιλά...

GNTM 2: Η Μαρία η «Αγρότισσα» δήλωσε περήφανη για τα 47 κιλά της και υπήρξαν αντιδράσεις

b0xchbc

Την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 και ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι με την παρουσία της, αποκτώντας φίλους αλλά κι «εχθρούς». Ο λόγος για τη Μαρία την «Αγρότισσα», η οποία μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας συνεχίζει να έχει τα φώτα στραμμένα πάνω της. Αυτή τη φορά αιτία στάθηκε μία ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η νεαρή κοπέλα ανέβασε μία φωτογραφία, σχολιάζοντας σε αυτήν: «Είμαι περήφανη για τα 47 κιλά μου». Ωστόσο, το βάρος της, αλλά κυρίως το σχόλιο της, προκάλεσε την αντίδραση πολλών followers της, που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/B6bFdmhH_1J/?utm_source=ig_embed

«Άσε μας, ρε Μαρία που είσαι περήφανη που είσαι 47 κιλά.. Τέτοιες βλακείες γράφετε και τα βλέπουν κάτι κοριτσάκια που σας θαυμάζουν και αρχίζουν τα υστερικά..», έγραψε μία followers.

Με την «αγρότισσα» του GNTM να απαντά άμεσα στο συγκεκριμένο σχόλιο γράφοντας: «Θα ήθελα να πω πως έχω φάει πολύ κράξιμο μόνο και μόνο για το ότι είμαι πολύ λεπτή, δεν έχω κάποιο διατροφικό πρόβλημα απλά έτσι είναι ο οργανισμός μου και όσο και να τρώω δεν παχαίνω …ποτέ δεν θα υποστήριζα τις δίαιτες ή όλα αυτά που κάνουν τα κορίτσια για να αδυνατίσουν…προσπαθώ να παχύνω εδώ και χρονιά…ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ».

Εκτός από εκείνους που τη σχολίασαν αρνητικά, υπήρξαν και άλλοι που την υπερασπίστηκαν.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο: Βρήκε ξανά την μητέρα του μετά από 55 χρόνια – Τον είχαν απαγάγει μωρό
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα ανήμερα τα Χριστούγεννα «έφυγε» ο George Michael