Αρχική ΘΕΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Outer Banks: Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε αν….

Outer Banks: Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε αν….

b_outer

Ομολογουμένως οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν από τους πιο περίεργους της ζωής μου μα όπως φαίνεται αυτό ισχύει για όλους μας. Προσπάθησα να μην πανικοβληθώ, να περάσω τις ώρες μου παραγωγικά αλλά και να βρω τρόπο να ξεφεύγει το μυαλό μου από την ασφυκτική πραγματικότητα.

Πώς τα κατάφερα;

Άλλοτε με συγγραφή, διαβάζοντας βιβλία και άλλες φορές με ταινίες και σειρές.  Με έναν εύκολο τρόπο να χαθείς μέσα στη ζωή κάποιων άλλων, να τους αγαπήσεις, να τους μισήσεις αλλά και να τους νοσταλγήσεις.

Αυτά τα συναισθήματα  μου δημιουργήθηκαν σε έντονο βαθμό  με τη σειρά του Netflix, «Outer banks». Την είχα βάλει καιρό στο μάτι καθώς το  trailer  έδειχνε πλάνα από την φύση της Νότιας Καρολίνας και ως γνωστόν δεν μπορώ να αντισταθώ μήτε στο υγρό στοιχείο, μήτε στο  beachy style,  μήτε σε δυνατούς έρωτες και φιλίες. Τα ίδια γούστα με  εμένα φαίνεται να έχει και το αμερικανικό κοινό καθώς η σειρά είναι στο νούμερο ένα του top 10 του Netflix στις Η.Π.Α.

Τρία επεισόδια είδα το Μεγάλο Σάββατο πριν τα μπαμ μπουμ και εφτά σερί μετά το αρνάκι την Κυριακή του Πάσχα.  Αναπόφευκτο ήταν το κόλλημα  όταν η υπόθεση αφορά των περιπετειώδη έφηβο  John B και την αφοσιωμένη, απερίσκεπτη παρέα του αποτελούμενη από τους JJ,  Pope και την Kiara.  Το ταξίδι των εφήβων ξεκινά όταν αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο του ποιός σκότωσε τον πατέρα του John B  αλλά και  το πού βρίσκεται το χρυσό των τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων που αναζητούσε  πριν την εξαφάνισή του.

Πιό συγκεκριμένα ο John B είναι περήφανο μέλος των Pogues  δηλαδή των κατοίκων  της κατώτερης οικονομικής τάξης της περιοχής του. Xωρίς γονείς με ένα άδειο παραθαλάσσιο σπίτι, με ένα ταχύπλοο και με μπόλικη τρέλα είναι ουσιαστικά το δικό του αφεντικό. Ποιός πληρώνει όλους τους λογαριασμούς; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι ο John B είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να βρει έναν θησαυρό για τον οποίο δεν έχει καμία πραγματική απόδειξη. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, γίνονται φανερά επικίνδυνα μα και ενδιαφέροντα όταν συνάπτει ερωτική σχέση  με την Sarah που ανήκει στην ανώτερη οικονομική τάξη των Kooks.

Σύμφωνα με την ηθοποιό του Stranger things  Madelyn Cline  που ενσαρκώνει τον έρωτα του John B  αν είστε λάτρεις σειρών με δράση, περιπέτεια, έρωτα, αγωνία και  εξύψωση της φιλίας τo  «Outer banks» είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε!

Μάλιστα οι ηθοποιοί για να αποδώσουν πειστικά στην οθόνη τους έντονους δεσμούς φιλίας που επίτασσε το σενάριο, έμεναν καθ΄ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων στο ίδιο διαμέρισμα και όπως φαίνεται ετοιμάζονται να το ξανακάνουν αφού οι σεναριογράφοι της σειράς Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν το σενάριο του δεύτερου κύκλου καθώς οι δημιουργοί έχουν υπογράψει συμβόλαιο για τέταρτη ίσως και για πέμπτη σεζόν με το Netflix.

Προσωπικά;; Can’ t wait!

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕιρήνη Καραγιώργη:”Αναγκαστικά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε αλλιώς”
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης