Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Εικόνες από τα τελευταία γυρίσματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Εικόνες από τα τελευταία γυρίσματα

kokkino potami

Το Koita Magazine βρέθηκε μαζί με τον φωτορεπόρτερ Theo Lian στα γυρίσματα της σειράς που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, Κόκκινο Ποτάμι.

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο Λαύριο, στην Πυρκάλ. Η ΠΥΡΚΑΛ ιδρύθηκε στα 1874 και έκτοτε αποτέλεσε διαρκώς τον κύριο προμηθευτή πυρομαχικών των Ελληνικών Eνόπλων Δυνάμεων, ενώ οι εξαγωγές των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο υπήρξαν πάντοτε πολύ σημαντικές.

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην Μαριάμ Νίκου και το περιοδικό Koita. Η γνωστή ηθοποιός μας αποκάλυψε το τέλος, είδαμε και μέρος αυτού στο γύρισμα, αλλά, σαν περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του spoiler δεν κάνουμε! Ούτε θα σας μαρτυρήσουμε αν η σειρά θα κλείσει όπως το ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη όπου βασίζεται!

Τα γυρίσματα επίπονα, κάτω από καυτό ήλιο, πολύωρα, μια σκηνή των δύο λεπτών, έξω από την εκκλησία που διαδραματίζεται η σκηνή, έγιναν 20 φορές… Ξανά και ξανά, χωρίς κανείς να διαμαρτύρεται. Ο Μανουσάκης, τελειομανής, ογκώδης προσωπικότητα, δεν λέει πολλά. Μόνο,” -Πάμε πάλι”. Και ο μηχανισμός δουλεύει τέλεια, κανείς δεν κουράζεται από την συνεχή επανάληψη.

Δύσκολη σκηνή, με το άλογο να ”μουλαρώνει” και άλλες φορές να συνεργάζεται και άλλες να βαριέται. Προκαλεί στιγμιαίο γέλιο η αντίδρασή του. Παίρνει χάδια πολλά, αγκαλιές και καρότα για λιχουδιές από την Τάνια Τρύπη. Το θεωρεί μέρος του καστ, ισότιμο και του το δείχνει έμπρακτα. Έχει ένα ”τσακ” προσοχή παραπάνω! Την λένε Μπέλλα και είναι πραγματικά πανέμορφη!

Η εκκλησία γεμάτη από καπνό, δεν είναι εύκολο να ανασάνεις, κι όμως, όλοι ακούν προσεκτικά τις οδηγίες του Μανουσάκη χωρίς να παραπονιούνται με την θερμοκρασία να έχει φτάσει σε ακόμα ψηλότερα επίπεδα.

Να σημειώσω κάπου εδώ ότι η περιοχή των γυρισμάτων, είναι απαγορευμένη για το κοινό, μιας και είναι κλειστή, φυλάσσεται και έχει αρκετούς κινδύνους, κρυφά πηγάδια, η εκρηκτικές ύλες. Δεν μπορείς να περιηγηθείς σε όλα τα σημεία του παρά σε αυτά που μας έκαναν υποδείξεις στην είσοδο οι φύλακες.

Μέσα στην ΠΥΡΚΑΛ έχει στηθεί ολόκληρο χωριό, και πραγματικά ήταν σαν να μπήκαμε σε μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ. Διαπιστώσαμε πόσο μεγάλη παραγωγή είναι αυτή η σειρά και τους λόγους που έγινε επιτυχία και αγαπήθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό!

Οι ηθοποιοί που θα δείτε στα πλάνα μας είναι:

Αναστασία Παντούση, Σπύρος Σταμούλης, Πέτρος Ξεκούκης

Η συνέχεια στις οθόνες σας!

Δείτε την Photo Gallery

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“Online” – Αυτό είναι το νέο ραδιοφωνικό single του SNIK
Επόμενο άρθροΠατέρας ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να πιει τρία λίτρα νερό σε 4 ώρες και πέθανε