Αρχική ΘΕΑΜΑ ΘΕΑΤΡΟ Είδαμε τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά στο Χυτήριο!

Είδαμε τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά στο Χυτήριο!

107096117_700530603856248_893013944500668412_n

Το Σαββατόβραδο πέρασε υπέροχα στον κήπο του Χυτηρίου με την παράσταση του Αρκά και τους πρωταγωνιστές του να δίνουν ρεσιτάλ γέλιου στην σκηνή.

Οι αγκαλιές περιορισμένες μιας και ο κορονοϊός μας έκοψε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς, τα μάτια μας όμως μαρτυρούσαν την χαρά που ξανα-ανταμώσαμε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους του θεάτρου.

Ο αγαπημένος κήπος γέμισε με γέλια τρανταχτά, κάτι που σίγουρα αποτέλεσε φάρμακο στις ψυχές μας, σε μας που στερηθήκαμε το θέατρο τόσους μήνες αλλά και στους καλλιτέχνες, που ξαναπάτησαν τα πόδια τους στο σανίδι.

Η παράσταση του Αρκά ήταν το καλύτερο αντίδοτο, στην μιζέρια των ημερών. Παρευρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα όπως η γνωστή δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού, ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαθανασίου, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Ειρήνη Νταιφά, η Σίσσυ Μενεγάτου κα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπήδησαν και ζωντάνεψαν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ και… κλείστε θέσεις γέλιου!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘύμα χάκερ ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, Κωνσταντίνος Κουφός
Επόμενο άρθροΓυναίκα πέθανε ενώ τηγάνιζε πατάτες