Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Το Chartreuse υποδέχεται το Φθινόπωρο!

Το Chartreuse υποδέχεται το Φθινόπωρο!

Chartreuse

Χωρίς να πάρουμε αεροπλάνο, για την Γαλλία και το ρομαντικό Παρίσι, μπορούμε να γευτούμε την μαγική τους ατμόσφαιρά στο Chartreuse, στην Μαυροκορδάτου, πάνω στον πεζόδρομο, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Ζώνης.

Άρωμα άλλης εποχής, φερ-φορζέ πολυθρόνες με ασορτί τραπεζάκια, πορσελάνινα σερβίτσια, αρκετά φρέσκα λουλούδια, απαλή jazz μουσική και ένας πεζόδρομος που θυμίζει παλιά Αθήνα!

Αυτό που έκανε όμως διάσημο το μικρό Chartreuse είναι η συγκλονιστική ζεστή σοκολάτα, ιδιαίτερα παχύρρευστη και απολαυστική. Πολύ καλές είναι και οι επιλογές για αρωματικό τσάι αλλά και η εξαιρετική ποιότητα του καφέ. Τώρα που θα μπει το φθινόπωρο είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Τα μεσημέρια μας αρέσει να αράζουμε μπροστά στην τζαμαρία με ένα βιβλίο, ενώ αν πεινάσουμε, ετοιμάζονται και ωραιότατα κρουασάν (δοκιμάστε αυτό με το τυρί κρέμα και την φρέσκια μαρμελάδα σύκο!) και μπαγκέτες.

Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί και τον παράδεισο των κοκτειλάδων, αφού τα κοκτέιλ που σερβίρονται ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Chartreuse Caféteria-Bar

Μαυροκορδάτου 2, Αθήνα

Τηλ: 2103810716

Facebook

Instagram


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροO Δημήτρης Φραγκιογλου έκλεισε συνεργασία με folk metal μπάντα!
Επόμενο άρθροAφιέρωμα στον θεατράνθρωπο Γιώργο Λεμπέση επαναπροβάλει η εκπομπή Τop stories της Σεμίνας Διγενή