Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Δείτε την Ελένη Μενεγάκη αγνώριστη σε παλιά διαφήμιση περιοδικού!

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη αγνώριστη σε παλιά διαφήμιση περιοδικού!

eleni menegaki koita

Η διάσημη ”ξανθιά” τηλεπαρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της δούλευε και ως μοντέλο. Βρήκαμε λοιπόν μια διαφήμιση του 1987 πριν γίνει διάσημη η τότε 18χρονη Ελένη Μενεγάκη, για την εταιρία «fa.ca.d’οro», που κυκλοφόρησε σε όλα τα περιοδικά της επόχης όπως Εικόνες, Ταχυδρόμος κ.α

Στην συνέχεια έκανε το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για την εταιρία καφέ «Melita». Την ίδια χρονιά έπαιξε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας σαμπουάν «Ultrex».

Το 1992, έπαιξε στις διαφημίσεις δύο εταιριών. Της «Knorr» για το Risonatto και της εταιρίας «Το Λαμπερό» για την προώθηση λαδιού σόγιας.

Το 1993, εμφανίστηκε σε διαφήμιση για το καθαριστικό τζαμιών «Famozo» ενώ το 1998, προωθούσε το κέντρο αδυνατίσματος Πρίνου. Τη σεζόν 2003-2004 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας με σαμπουάν «Lux».

Δείτε επίσης: 20+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μπριζίτ Μπαρντό

Τη σεζόν 2010-2011 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας «Olay» για την προώθηση της νέας κρέμας προσώπου ενώ τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη καμπάνια του οργανισμού «Άλμα Ζωής» για τη πρόληψη καρκίνου του μαστού.

Από το 2015 μέχρι σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρία περιποίησης μαλλιών «L’Oréal Paris Greece» και είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις βαφές μαλλιών.

Επίσης, από το 2018 συνεργάζεται και με την εταιρία «Φάγε» για το γιαούρτι «Αγελαδίτσα».

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

1987-7-15 Εικόνες, 141 (17)
Ημερομηνία: 15 Ιουλίου 1987, Περιοδικό Εικόνες, Τεύχος #141

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Παίρνω πίσω την αγάπη»: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου (vid)
Επόμενο άρθρο«Αγριες μέλισσες» Η Μυρσίνη δίνει την χαριστική βολή στην Ελένη Σταμίρη
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!