Αρχική RETROLOVERS Η ταινία της Τζένης Καρέζη ”Ραντεβού στη Κέρκυρα” έρχεται επιχρωματισμένη

Η ταινία της Τζένης Καρέζη ”Ραντεβού στη Κέρκυρα” έρχεται επιχρωματισμένη

ταινία

Mία τανία επιχρωματισμένη θα δούμε το βράδυ της Παρασκευής (04-12) στο κανάλι του Αντ1. Θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά, άλλη μία ταινία της Τζένης Καρέζη με χρώμα!

Η πρώτη ήταν ”Το κοροϊδακι της δεσποινίδος ” και τώρα σειρά παίρνει το ”Ραντεβού στην Κέρκυρα”.

Ο Αντώνης Καρατζόπουλος, ο οποίος μαζί με τα αδέλφια Κώστα και Θοδωρή Καραγιάννη ίδρυσαν τον κινηματογραφικό οργανισμό Καραγιάννης Καρατζόπουλος, πήραν την απόφαση η εταιρεία να προχωρήσει στον επιχρωματισμό ασπρόμαυρων φιλμ.

«Ακούω όλα αυτά που λέγονται ότι χαλάμε με το έγχρωμο την άποψη του δημιουργού. Αν υπήρχαν λεφτά στους παραγωγούς από τη δεκαετία του 1950, όλες οι κωμωδίες τουλάχιστον θα γυρίζονταν έγχρωμες.

Δηλαδή, πιστεύετε εσείς ότι αν το 1955 έλεγε ο Φίνος στον Σακελλάριο θα γυρίσουμε το ”Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο” έγχρωμο, θα αρνιόταν;

Γυρίσθηκαν το 1955-1956 δύο έγχρωμες, όπως ”Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας” και απέτυχε, γιατί είχαν γυρισθεί προηγουμένως άλλοι δύο ”Αγαπητικοί” μαυρόασπροι και το ”Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες”, που ήταν ένας Ελληνοαμερικάνος παραγωγός που το 1956 ήταν μέσα στην πρώτη τετράδα των πιο εμπορικών φιλμ», λέει ο Αντωνης Καρατζόπουλος Πηγή

Πληροφορίες

Το Ραντεβού στην Κέρκυρα ένα κωμικό, ρομαντικό φιλμ σε παραγωγή Ολύμπια Φιλμ και σε σκηνοθεσία Ντίμη Δαδήρα.

Το σενάριο γράφτηκε από τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, το οποίο βασίστηκε σε μία ιδέα του Γιώργου Ολύμπιου.

Πρωταγωνιστούν οι Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ελένη Χαλκούση, Λυκούργος Καλλέργης  , Βαγγέλης Πλοιός, Καίτη Πασά, Μαριέττα Κουτσοπούλου , Μαρίκα Παπαηλιού, Αλίκη Γκρέκα, Κώστας Στράντζαλης και Νάνα Μούσχουρη.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=OiLLvTw2pDM&feature=emb_title

Υπόθεση:

Ένας νεαρός δικηγόρος (Αλέκος Αλεξανδράκης) που μεταχειρίζεται τις γυναίκες σαν “ένα βιβλίο που το διαβάζεις και μετά το πετάς” βρίσκει το μάστορά του στο πρόσωπο μιας δυναμικής διευθύντριας (Τζένη Καρέζη) η οποία εργάζεται στο ξενοδοχείο της μητέρας του. Μια κλασσική ταινία για τις σχέσεις που έκανε πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου το 1960.

Το ”Ραντεβού στη Κέρκυρα” προβλήθηκε τη σαιζόν 1959-1960 και έκοψε 95.664 εισιτήρια. Ήρθε στην 5η θέση.

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε επιχρωματισμένη ταινία!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Αντρέας Κίνου κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με το τραγούδι «Είσαι ένα πάθος»
Επόμενο άρθροΠέθανε η ηθοποιός Δάφνη Σκούρα
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!