Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΚ: Η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1.000 ευρώ το μήνα

ΣΟΚ: Η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1.000 ευρώ το μήνα

karolain-dikigoros-xarmanis-epimeleia-skai-sk-parea

Η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1.000 ευρώ το μήνα.

Μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. Ο Θανάσης Χαρμάνης τόνισε αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πάντως ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρολάιν: «Στον πιλότο θα αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα και κάθε επικοινωνία με το παιδί»

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε χίλια ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘’πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’’».

Οικονομική βοήθεια

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πάντως ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι. Δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πιλότος έχει και άλλο προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο Mπάμπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο φονιάς ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Πηγή: skai.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροDaily Mail: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» έγραφε σε κρυφό ημερολόγιο η Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο
Επόμενο άρθροΚίνητρα για εμβολιασμό νέων: Δωρεάν DATA, σκέψεις για κληρώσεις, εισιτήρια