Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δεν είναι τρολ: Ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον Μπάμπη στις...

Δεν είναι τρολ: Ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον Μπάμπη στις φυλακές

μπαμπης

Δεν είναι τρολ: Ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον Μπάμπη στις φυλακές!

Απίστευτο! Ο Ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη φέρεται να εξομολόγησε τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή Κορυδαλλού όπου κρατούνται.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές Κορυδαλλού στην ΣΤ’ πτέρυγα και κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τρία άτομα: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα, έναν υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποιες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του ιερέα κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη. Ο οποίος φαίνεται πως προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του κι έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του. Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται πως είναι και ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται… VIP βρίσκεται ήδη και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Εξομολογήθηκε ο Μπάμπης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας με το βιτριόλι που πριν από μερικές ημέρες έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του. Αν και δεν φοράει ράσα, έχει εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Εν τω μεταξύ, το σενάριο των άγνωστων δραστών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, επαναφέρει μέσα από τις φυλακές ο 33χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και σκότωσαν την 20χρονη γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκαια: Ελεύθερος ο 40χρονος οδηγός: «Στην μνήμη της κόρης μου τον συγχωρώ», λέει ο πατέρας της 7χρονης

πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες: Σάρωσε αφού έχασε τους γονείς του από κορονοϊό
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με τον ηθοποιό Νίκο Τσιμάρα!