Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Μεγάλη επιστροφή για τους Iron Maiden με νέο single

Μεγάλη επιστροφή για τους Iron Maiden με νέο single

iron-maiden-the-writing-on-the-wall-header

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέα μουσική από τους Iron Maiden ήταν το 2015. Όταν κυκλοφόρησαν το 16ο άλμπουμ τους The Book Of Souls. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μεγάλη ανακοίνωση της 15ης Ιουλίου που ανέφερε τις προηγούμενες μέρες ο Bruce Dickinson. Δικαιώνοντας έτσι όσους πίστευαν ότι πρόκειται για καινούργιο single τουλάχιστον.

Το The Writting On The Wall είναι το νέο single των Iron Maiden, στο οποίο φέρνουν τη κύρια υπογραφή ο Bruce Dickinson και ο Adrian Smith τόσο στους στίχους, όσο και στη σύνθεση. Στην παραγωγή του τραγουδιού ήταν υπεύθυνοι ο Kevin Shirley με τον Steve Harris. Τέλος το single στο YouTube συνοδεύεται μ’ ένα πολύ ωραίο animated clip, για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο Nicos Livesey. Τώρα μένει να δούμε αν το The Writting On The Wall θα αποτελέσει τον προάγγελο ενός νέου δίσκου των Iron Maiden, ξεπληρώνοντας ακόμη περισσότερο την αναμονή των fans τους.

Ως τότε απολαύστε τη νέα δουλειά των Iron Maiden

Οι Iron Maiden είναι heavy metal μουσικό συγκρότημα από την Αγγλία. Είναι από τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους του είδους και ειδικά του New Wave of British Heavy Metal, για περισσότερα από σαράντα χρόνια.

Οι πωλήσεις τους ανέρχονται σε πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα. Αν και ποτέ δεν είχαν στήριξη από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή τον ευρύτερο μουσικό τύπο. Τα κομμάτια όπως τα The Trooper, The Number of the Beast, Fear of the Dark κ.α αποτελούν κάποια από τα σπουδαιότερα όχι μόνο για το heavy metal, αλλά και γενικά για την ροκ σκηνή. Έχουν κατορθώσει πολλές πρωτιές σε εμπορικό επίπεδο, ενώ παράλληλα έχουν βραβευτεί πολλές φορές και από κριτικούς αλλά και από το κοινό.

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά ξαναμπήκε στη ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΑποσωληνώθηκε ο 8χρονος που παρέσυρε με το αμάξι ο θείος του