Αρχική LIFESTYLE Culture Λευκό: Το χρώμα του καλοκαιριού

Λευκό: Το χρώμα του καλοκαιριού

Λευκό

Λευκό: Το χρώμα του καλοκαιριού

Έχουμε μπει και επίσημα πλέον στο καλοκαίρι –θερμοκρασιακά έχουμε μπει προ πολλού- και τίθεται το ερώτημα: Αν δε βάλουμε τώρα τα λευκά μας, πότε θα τα βάλουμε;

Γράφει ο Γιάννης Σεργένης.

Το λευκό είναι το κατεξοχήν χρώμα του καλοκαιριού και είμαι σίγουρος πως έχετε αρκετά λευκά πουκάμισα και μπλούζες στη συλλογή σας. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για λευκά σακάκια και παντελόνια! Και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σακάκια και παντελόνια και όχι σε κοστούμια, διότι το λευκό κοστούμι είναι μία δύσκολη υπόθεση. Δε θα το έλεγα βραδινό, ούτε όμως και πρωινό. Σίγουρα θεωρείται ελαφρώς εκκεντρικό στις μέρες μας.
Εντάξτε το λευκό στην ημερήσια διάταξη των εμφανίσεών σας. Πώς? Οι συνδυασμοί είναι απλοί, αλλά με εξαιρετικά classy αποτελέσματα.

ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ:

Με το λευκό παντελόνι μπορείτε να κάνετε όποιο συνδυασμό θέλετε! Μπορείτε να φορέσετε ό,τι χρώμα πουκάμισο, σακάκι ή παπούτσια σας αρέσει… Απλώς αποφύγετε το μαύρο πουκάμισο και φυσικά το μαύρο σακάκι. Ένα λευκό παντελόνι με ένα blazer σε navy blue είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να φορέσετε και φέτος το καλοκαίρι, είτε με πουκάμισο, είτε με τη μαρινιέρα σας!

1

ΛΕΥΚΟ ΣΑΚΑΚΙ:

Με το λευκό σακάκι τα πράγματα είναι λίγο πιο περιορισμένα… Συνδυάστε το με μπλε παντελόνι (που είναι και το πιο ασφαλές) και αποφύγετε έντονα χρώματα σε πουκάμισο. Επειδή το λευκό σακάκι είναι ο πρωταγωνιστής και δεν περνά απαρατήρητο, καλό θα είναι να αποφύγουμε τις έντονες αντιθέσεις. Ένα θαλασσί πουκάμισο, ένα λιλά, πράσινο μέντας ή ροζ, γενικά «ήσυχα» χρώματα. Αν πάλι θέλετε να φορέσετε σκούρο, επιλέξτε ένα σκούρο μπλε ίδιο με το παντελόνι. Φυσικά, πάντα υπάρχει και η αγαπημένη μας μαρινιέρα!

4

EXTRA:

Μην αμελήσετε να στολίσετε το λαιμό σας! Φορέστε γραβάτα, ένα λινό φουλάρι ή ένα neckerchief.
Στο σακάκι βάζουμε πάντα μία pochette!
Το καλοκαίρι μαζί με τα λευκά είναι και η περίοδος για sans socks στυλ. Πάντα όμως με loafers socks για να μην έρχεται σε επαφή το πόδι μας με το δέρμα του παπουτσιού.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιάννης Κότσιρας : «Τώρα τι να πω»
Επόμενο άρθροΝίκος Βέρτης – Live Στη Μύκονο