Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Μεσσήνη: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό

Μεσσήνη: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό

Μετανιωμένος έγκλημα στην Δάφνη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ456

Μετανιωμένος και «βαθιά συγκλονισμένος» δηλώνει ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην 49χρονη γυναίκα, στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Η επίθεση στην 49χρονη μητέρα έξι παιδιών έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, αλλά και στο πανελλήνιο.

Ο 50χρονος που συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στη συνέχεια μετέβη στην ανακρίτρια, απ’ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, που θα γίνει το Σάββατο, στις 12:30 το μεσημέρι.

«Ο εντολέας μου τώρα συνειδητοποίησε τι έγινε, είναι βαθιά συγκλονισμένος, έχει μετανιώσει, ζητάει συγγνώμη για αυτό το οποίο έκανε», τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θανάσης Ηλιόπουλος.

Όπως είπε μπροστά στις κάμερες, ο εντολέας του θέλει να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στο θύμα, καθώς είναι «εξαιρετικά σοβαρός» ο τραυματισμός της από το καυστικό υγρό.

«Πήγε στο νοσοκομείο αλλά απ’ όσο έμαθα, εκείνη δεν ήθελε να τον δει και ακολούθησε η σύλληψή του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Μεσσήνη: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό

Είπε ακόμη ότι μέχρι το 2015, που βγήκε το συνεναιτικό διαζύγιο, «εγώ έβλεπα δύο ανθρώπους του μόχθου, της καθημερινότητας, μια πολύκτεκνη οικογένεια».

«Κι εγώ χθες όταν το έμαθα δεν πίστευα ότι συνέβη», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος ενώ σημείωσε ότι -απ’ όσα γνώριζε- «έγινε προσπάθεια να τα ξαναβρούν». «Ο εντολέας μου ήθελε να τα βρουν», τόνισε.

Δείτε τις δηλώσεις του συνήγορου υπεράσπισης στο best tv:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΜΕΣΩdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΚώστας Κακκαβάς: Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό μετά τον χαμό της Ντόρας Κωστίδου
Επόμενο άρθροΣασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά