Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Δημήτρα μεταμφιέζεται ξανά σε Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Η Δημήτρα μεταμφιέζεται ξανά σε Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Η Δημήτρα μεταμφιέζεται ξανά σε Ράινα

Σύμφωνα με το daddy-cool η Δήμητρα φορά ξανά την ξανθιά περούκα και γίνεται Ράινα, στην γη της ελιάς. Οι τηλεθεατές, αλλά και οι κάτοικοι της Μάνης αγάπησαν αυτό το κορίτσι για τον δυναμισμό και τον τσαγανό του.

Η Ράινα κατάφερε να ξεσηκώσει τους πρωταγωνιστές, χαρίζοντας σε άλλους χαμόγελα και σε άλλους απόγνωση! Πλέον, είναι η υπαστυνόμος Δήμητρα, ειδική σε μυστικές αποστολές! Στέκεται πλάι στον Κουράκο και φροντίζει όλα να κυλούν αρμονικά.

Γιατί θα ξανά φορέσει την ξανθιά περούκα, στα επόμενα επεισόδια; Έρχεται κάποια αποστολή ή υπάρχει άλλος λόγος πίσω από την απόφασή της; Η Δήμητρα μετατρέπεται ξανά σε Ράινα και όλοι στην γη της ελιάς την καλωσορίζουν!

Η Γη της Ελιάς: Η Δημήτρα μεταμφιέζεται ξανά σε Ράινα

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το μπάτσελορ πάρτι της Ισμήνης. Ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο πλησιάζει κι η Ισμήνη αποφασίζει να το γιορτάσει, σύμφωνα με το youfly, καθώς πρέπει! Τι σημαίνει αυτό; Διοργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση σπίτι της και φωνάζει όλες τις φίλες της, εκτός από την Μυρτάλη.

Εκεί, η Δήμητρα μεταμφιέζεται σε Ράινα και χαρίζει έναν μοναδικό χορό στα κορίτσια, όπως ακριβώς έκανε στο μπαρ. Όλες μαζί διασκεδάζουν και τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους, με την ευχή να μη τους ξανά βρει κάτι κακό.

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Η Ο Σωκράτης φεύγει από την Αερόπολη και παρατάει την Αλκμήνη

Η Μυρτάλη λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίαΗ Μυρτάλη μένει τελείως μόνη – Μέχρι και ο Αλέξης την σιχαίνεται και αποκρύνεται

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει το μήνα του μέλιτος Κωνσταντίνου-Ισμήνης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: 20χρονη «καίει» τον πατέρα Αντώνιο
Επόμενο άρθροΤίνα Κάρλε – Τυχερό Λαχείο