Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της

Η Αφροδίτη κουβαλάει ένα πολύ βαρύ παρελθόν στις πλάτες της και μια ιστορία που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως δεν επέλεξε τυχαία να κάνει το αγροτικό της στη Μάνη. Έψαχνε μανιωδώς μια διαφυγή από την δύσκολη και πικρή πραγματικότητα που την ταλαιπωρεί και τη βασανίζει..

Η Νικόλ Χριστοδούλου είχε μιλήσει σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό TV24 για όλα όσα βαραίνουν την Αφροδίτη.. Είχε πει πως η γιατρός είναι μια πονεμένη κοπέλα, που έχασε γονείς, στήριγμα, φίλους και τον μεγάλο της έρωτα. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Οι άνθρωποι και κατ’ επέκταση οι ρόλοι είναι πολυδιάστατοι και πολύπλοκοι στον πυρήνα τους, ανεξάρτητα από αυτό που βγάζουν προς τα έξω. Προσωπικά, πιστεύω ότι οι τόσο φαινομενικά χαρούμενοι άνετοι χαρακτήρες έχουν βιώσει την περισσότερη τραγικότητα και αυτός είναι ο τρόπος τους να την απωθήσουν. Για μένα η Αφροδίτη είναι τόσο πρόσχαρη και κοινωνική για να κρύβει από τον ίδιο της τον εαυτό τον πόνο και την πυρηνική αίσθηση της μοναξιάς, στην γη της ελιάς.»

Είναι ένας μηχανισμός άμυνας. Οι γονείς της την αποκλήρωσαν, ο μεγάλος της έρωτας την εγκατέλειψε, δεν έχει διατηρήσει σταθερές ερωτικές και φιλικές σχέσεις ως τώρα, αλλάζει συνεχώς τόπο και τρόπο ζωής. Αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτή αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της». Πηγή: youfly

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία θα σώσει τον Κουράκο

Δείτε ακόμα:

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης και η Άννα παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς: Το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας ζει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα εκδικηθεί την Ασπασία με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς: Ποιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου του Ιάκωβου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘανάσης Βασιλάκος: Ο Κουρκούλης του έδωσε το μικρόφωνο και αποθεώθηκε
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία θα σώσει τον Κουράκο