Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Ραγίζει Καρδιές η Αγαπημένη μας Μπρέντα… Τελικά Δεν Υπάρχει πιο Άτιμο Πράγμα...

Ραγίζει Καρδιές η Αγαπημένη μας Μπρέντα… Τελικά Δεν Υπάρχει πιο Άτιμο Πράγμα από το Καρκίνο…

62-18-750×430

Τρία χρόνια πριν, η ζωή της ηθοποιού Shannen Doherty άλλαξε για πάντα. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθος τον Μάρτιο του 2015 αλλά μέχρι τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς δεν είχε μοιραστεί τα συνταρακτικά νέα με τον κόσμο.Από τότε, η Doherty ήταν πάντα πολύ ανοιχτή για την μάχη της με την φρικτή αυτή ασθένεια. Συχνά χρησιμοποιούσε τα social media για να ενημερώσει τους θαυμαστές της για όλα όσα περνούσε.

«Μετά την δεύτερη θεραπεία, τα μαλλιά μου έχουν αραιώσει πολύ. Προσπάθησα να τα χτενίσω και απλά έφευγαν τούφες. Θυμάμαι να τρέχω στην μητέρα μου κλαίγοντας και να φωνάζω.»Παρά τους φόβους της, η γενναία Doherty μοιράστηκε αργότερα τις φωτογραφίες με το ξυρισμένο της κεφάλι.Η μάχη της συνεχίστηκε για δύο χρόνια και ευτυχώς κατάφερε να βγει νικήτρια. Στις 28 Απριλίου 2017, βγήκε στο Instagram για να ανακοινώσει πως ο καρκίνος της ήταν και επισήμως σε ύφεση.

Η 46χρονη άρχισε να κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στους μήνες που ακολούθησαν και δεν άργησε να επιστρέψει και στην δουλειά της.

Λίγους μήνες πριν, οι θαυμαστές της ανησύχησαν όταν η Doherty αποκάλυψε πως οι εξετάσεις που έκανε βγήκαν σχετικά «ανεβασμένες», αλλά τους σιγούρεψε πως ο καρκίνος της είναι ακόμα σε ύφεση.

62-18-750×430

Πράγματι, πρόσφατα μίλησε και την επέμβαση που σκέφτεται να κάνει για να αναδομήσει το στήθος της και πώς είναι ψυχολογικά μετά από όλα όσα έχει περάσει.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός είπε πως μετά την επέμβαση που κράτησε 10 ώρες για την αφαίρεση του όγκου, είχε μείνει με πολλές ανασφάλειες για το σώμα της.

«Πριν κάνω την επέμβαση για την αναδόμηση του στήθους μου, έπρεπε να πάρω βάρος για να τεντώσει το δέρμα μου. Σταμάτησα την γυμναστική και έτρωγα. Πήρα 3 κιλά και αυτό με έκανε να νιώθω χοντρή και άσχημη.»

Με αρκετή υποστήριξη, η Doherty κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Πλέον, έχει επιστρέψει στην ρουτίνα της, που περιλαμβάνει τον χορό, μία δραστηριότητα που δεν της επιτρεπόταν να κάνει στις πρώτες μέρες της ανάρρωσης.

Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνεται να χορεύει με την μητέρα της, Rosa Doherty, και την προπονήτριά της, Jäm Malibu.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Doherty είπε πως ο χορός την έχει βοηθήσει στις δύσκολες ώρες. Ενώ κάνει ακόμα ακτινοθεραπεία, μοιράστηκε μερικές στιγμές με την μητέρα της και την Malibu.

«Όσο κουρασμένη και να νιώθω, πρέπει να συνεχίσω να προχωράω,» έγραψε.

Η Doherty παραδέχτηκε πως παρόλο που ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ο καρκίνος έχει καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ζωή.

«Έχω υπάρξει άδικη με τον εαυτό μου επειδή η ομορφιά μου έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είμαι μέσα μου και πώς ο καρκίνος με έχει αλλάξει.»

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Έβαλε… “φωτιά” στην Μαδρίτη η Ελένη Φουρέιρα – Ξεσήκωσε με την εμφάνιση της και το Fuego! (βίντεο)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μόλις εκπλήρωσε την ευχή ενός αγοριού που παλεύει για τη ζωή του! [pics]

Πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Επόμενο άρθροΟ Στέλιος Μάινας θυμάται ένα περιστατικό που τον «εξισορρόπησε»