Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ταινία που θα σπάσει ρεκόρ στο NETFLIX

Η ταινία που θα σπάσει ρεκόρ στο NETFLIX

str2_tvtherain_MAIN_mt-770×470

Και ενώ πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού και ξεκινούν τα πρωτοβρόχια – που φέτος δεν σταμάτησαν ποτέ- παίρνω και εγώ την αφορμή να σας προτείνω μια σειρά «εντός κλίματος» 

Ο λόγος για τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Rain» που έχει κυκλοφορήσει από το Μάιο.

Η πλοκή αφορά το φαινόμενο της όξινης βροχής σε μια περιοχή της Σκανδιναβίας όπου έχει εξαλείψει ολόκληρη την πόλη εκτός από δυο αδέρφια τα οποία ο πατέρας τους τους μετέφερε όσο νωρίτερα μπορούσε σε ένα υπόγειο καταφύγιο με σαφείς εντολές να μην βγουν μέχρι να επιστρέψει. 6 χρόνια αργότερα και ενώ η βροχή έχει σταματήσει και ο πατέρας δεν έχει γυρίσει η μεγάλη αδερφή , η Σιμόν ( Alba August ) βγαίνει από το καταφύγιο και συνειδητοποιεί ότι γύρω της δεν υπάρχει τίποτα , ούτε άνθρωποι ούτε ζώα παρά μόνο καταφύγια με τροφή . Όταν λοιπόν ξεσηκώνει και τον αδερφό της να φύγουν, μια ομάδα ανθρώπων που επίσης είχαν διασωθεί της βροχής τους αιχμαλωτίζει και αποφασίζουν από κοινού να ψάξουν για ανθρώπινη παρουσία στην έρημη πλέον Σκανδιναβία. Στο ταξίδι τους φυσικά πολλά απρόοπτα θα συμβούν .

str2_tvtherain_MAIN_mt-770×470

Η σειρά είναι δανικής παραγωγής και τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2017 για να ολοκληρωθούν Μάιο του 2018 και τελικά να ξεκινήσει η προβολή στις 4 Μαΐου . Όμως μετά τελικά από 8 επεισόδια που τα κυκλοφόρησε το Netflix η σειρά κατάφερε να ανανεώσει για δεύτερο κύκλο μόλις στις 30 Μαΐου καθώς η επιτυχία που σημείωσε ήταν μεγάλη παγκοσμίως . Ο δεύτερος κύκλος σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να κυκλοφορήσει το Μάιο του 2019.

Παρά το θετικό αντίκτυπο που η σειρά έχει προκαλέσει παγκοσμίως οι κριτικές στο IMDb δεν είναι και οι καλύτερες (6,3/10) . Οπωσδήποτε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής , ωστόσο μπορεί να φτάσει και στο άλλο άκρο ξεπερνώντας τα όρια της φαντασίας και φτάνοντας στα όρια της μυθοπλασίας .

Θα είναι , λοιπόν , από τις λίγες φορές που θα περιμένουμε μια Βροχή με τέτοια ανυπομονησία έως το Μάιο του 2019. Μέχρι τότε … enjoy it !!!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗmikrofwno.gr
Προηγούμενο άρθροΣταύρος Θεοδωράκης: Είμαι υπέρ στην αναδοχή και υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Επόμενο άρθροΚρίστιαν Μπέιλ: Στα 16 παράτησε το σχολείο: Οι ακραίες μεταμορφώσεις και Θυσίες για τους ρόλους του