Αρχική ΓΕΥΣΗ Απογειώνουμε τα μανιτάρια! Τα γεμίζουμε με μπέικον και τυρί

Απογειώνουμε τα μανιτάρια! Τα γεμίζουμε με μπέικον και τυρί

Capture

Απογειώνουμε τα μανιτάρια! Τα γεμίζουμε με μπέικον και τυρί. Λατρεύω αυτή τη συνταγή, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές την έχω φτιάξει στη ζωή μου.

Κάθε φορά όμως τρώω τουλάχιστον δύο με τρία μανιτάρια μόλις βγουν από τον φούρνο και ας καίγομαι.

Η γεύση τους εκπληκτική! Δεν θα πω περισσότερα πάμε στη συνταγή. Χωρίς ίχνος υπερβολής, τα μανιτάρια καλλιέργειας μπορούν να καταναλωθούν ωμά. Τα  πλευρώτους έχουν υψηλή θρεπτική και διαιτητική αξία. Οι πρωτείνες που παρέχει είναι υψηλής βιολογικής αξίας.

Ένα υγιεινό πιάτο με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού!

Υλικά

  • 1 πακέτο μανιτάρια
  • 200γρ μπεικον
  • 300γρ τριμμένο γκούντα

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τοποθετούμε μέσα στα μανιτάρια. Στη συνέχεια κάνουμε μπάλες το γκούντα και το τοποθετούμε μέσα στο μανιτάρι πάνω από το μπέικον. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthatslife.gr
Προηγούμενο άρθροΤην αναγνωρίζεις; Είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή
Επόμενο άρθροΕπιχείρηση αποτοξίνωση – Χάσε 3 κιλά σε 5 μέρες