Απογειώνουμε τα μανιτάρια! Τα γεμίζουμε με μπέικον και τυρί. Λατρεύω αυτή τη συνταγή, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές την έχω φτιάξει στη ζωή μου.
Κάθε φορά όμως τρώω τουλάχιστον δύο με τρία μανιτάρια μόλις βγουν από τον φούρνο και ας καίγομαι.
Η γεύση τους εκπληκτική! Δεν θα πω περισσότερα πάμε στη συνταγή. Χωρίς ίχνος υπερβολής, τα μανιτάρια καλλιέργειας μπορούν να καταναλωθούν ωμά. Τα πλευρώτους έχουν υψηλή θρεπτική και διαιτητική αξία. Οι πρωτείνες που παρέχει είναι υψηλής βιολογικής αξίας.
Ένα υγιεινό πιάτο με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού!
Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια
- 200γρ μπεικον
- 300γρ τριμμένο γκούντα
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ένα ταψί. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τοποθετούμε μέσα στα μανιτάρια. Στη συνέχεια κάνουμε μπάλες το γκούντα και το τοποθετούμε μέσα στο μανιτάρι πάνω από το μπέικον. Περιχύνουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
- Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
- Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
- Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
- Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
- Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
- Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !