Αρχική ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο,...

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο, 13 Σεπτέμβρη

IMG_0613

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, για μια μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

Το Koita-magazine σας εξασφαλίζει 10 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 13/9 στις 21.00 για την συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο.  Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, κάνετε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, share το ποστ και γράψτε σε σχόλιο το όνομα σας !

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στον Πειραιά για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά.

Ανανεωμένη και κεφάτη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων, υπόσχεται μια αξέχαστη συναυλία

Η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, showwoman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει ετοιμάσει γι αυτό το καλοκαίρι, παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τ’ άστρα σήμερα: ΤΕΤΑΡΤΗ 12/9
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: Εγκατέλειψαν το 9χρονο παιδί τους στις κούνιες – «Δεν θέλω να γυρίσω γιατί φοβάμαι» – Το ασύλληπτο δράμα που κρύβεται!