Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ”Οιστρογόνο Δύο Οξυγόνο”: Για μια μοναδική παρουσίαση στο πλαίσιο του 3ου Pocket...

”Οιστρογόνο Δύο Οξυγόνο”: Για μια μοναδική παρουσίαση στο πλαίσιο του 3ου Pocket Festival

PicsArt_09-04-05.23.41[1]
Η θεατρικη παράσταση “Οιστρογόνο Δύο Οξυγόνο” επιστρέφει για μια μοναδική παρουσίαση στο πλαίσιο του 3ου Pocket Festival, το Σάββατο 29/09 στις 21:30, στο Poems n’ crimes.

Το ταξίδι των “οιστρογόνων” ξεκίνησε απ’ τη σκηνή του Bios και το Bob theatre festival το Μάιο του 2Ο15 και συνεχίστηκε στο θέατρο επί Κολωνώ τον Ιούνιο του 2Ο15 στα πλαίσια του off-off Athens theatre festival.

Τη σεζόν 2Ο15-2Ο16 ανέβηκε η ολοκληρωμένη πια μορφή της παράστασής στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα και για δεύτερη χρονιά στο Life n’ Art Theater. Με πάθος; Πάντα με πάθος είμαστε στο 3ο Φεστιβάλ Τσέπης και δε σταματάμε να επικοινωνούμε αυτό το κείμενο. Όπως και στη μνήμη μας, με το πέρασμα του χρόνου, οι πολλές λεπτομέρειες σβήνουν και στο “pocket” μένει η ουσία, το απόσταγμα της μνήμης, συνειρμοί, σκέψεις και τα γεμάτα συναισθήματα.
PicsArt_09-04-05.41.00[1]
Περίληψη έργου/ Σημείωμα σκηνοθέτη:

Ένα χυδαίο έργο σε μια έκθεση τέχνης προκαλεί! Σε άλλους ίσως το γέλιο, σε άλλους απάθεια. Όμως η νεαρή φύλακας της έκθεσης αντικρίζοντας το εκρήγνυται! Έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την εικόνα της, τους ανεκπλήρωτους προσωπικούς και επαγγελματικούς της στόχους.
Το έργο μέσα της ξυπνάει, την ακολουθεί και στην πιο καθημερινή της σκέψη. Γίνεται ο άλλος της εαυτός, την οδηγεί σε ένα παιχνίδι συνειρμικών σκέψεων, σε μια φιλοσοφική αναζήτηση του έρωτα, της θρησκείας, της τρέλας, της αυτοκτονίας μα κυρίως της ίδιας της ύπαρξης. Σε μία διαρκή αλλαγή συνειρμικών εικόνων όπου το παράλογο συναντάει το κωμικό και το ονειρικό. Είναι χυδαίο κι όμως συμβαίνει συνέχεια! Είναι μια έκρηξη οιστρογόνων σε μια εποχή που τα πρότυπα της αγγίζουν το τέλειο και ζητάει όλα να τα ελέγχεις. Εσύ σκέφτεσαι πώς να βρεις την τόλμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτή επιτίθεται!

Ταυτότητα:

Θεατρική εταιρεία: Ο2Ο
Παίζουν: Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά
Σκηνοθεσία: Θωμάς Χαβιανίδης
Κείμενο: Σοφία Λαμπιδώνη
Graphic Design: Σταύρος Μπιλιώνης
Φωτογραφία: Ζηνοβία Λιάπη
O2O
e-mail: info@o2o.gr

Poems n’ Crimes

Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι
τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3228839 εσωτ. 201


Ημέρα και ώρα παράστασης:

Σάββατο 29/09 στις 21.30

Τιμές Εισιτηρίων: 5 ευρώ

*Την ίδια μέρα, στο πλαίσιο του Pocket Festival, θα παρουσιαστεί, στον ίδιο χώρο στις 20:30, η παράσταση “Γράμμα στον Ορέστη” του Ιάκωβου Καμπανέλλη με την ηθοποιό Ιωάννα Γκαβάκου  και θα ακολουθήσει στις 23:00 η μουσική αφήγηση “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ” με την Ζαχαρούλα Κληματσάκη και τη Μαρία Μπεθάνη. Κόστος για μια παράσταση 5 €, για δύο 8 €, για τρεις 10 €

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο ΔΡΑΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΛεωφορείο αντίκα του 1958 κάνει πάλι βόλτες στην Αθήνα και «κλέβει» καρδιές!