Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» μας πασπάλισαν με άρωμα εσθίρ, αέρα Ανατολής και...

Οι «Μάγισσες της Σμύρνης» μας πασπάλισαν με άρωμα εσθίρ, αέρα Ανατολής και μπόλικη μαγεία

Το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου έγινε η συνέντευξη Τύπου της πολυαναμενόμενης παράστασης Οι «Μάγισσες της Σμύρνης», που ανεβαίνει στις 11 Οκτώβρη στο Παλλάς!

Όλος ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης έλαμπαν από ευτυχία και ήταν εκεί χαμογελαστοί ευδιάθετοι και λίγο αγχωμένοι για την πρεμιέρα τους!

H πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, έρχεται τη νέα σεζόν στο θέατρο Παλλάς, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών, με στόχο να αποτελέσει σταθμό στα θεατρικά αθηναϊκά δρώμενα.

Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως, και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη από τον Κώστα Κουτσομύτη το 2005, ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς.

1

Οι Θεατρικές Σκηνές, που έχουν αναλάβει την μεγάλη αυτή παραγωγή με τον Γιάννη Κεντ και τον  Πάνο Κατσαρίδη, πήραν το λόγο και ευχαρίστησαν έναν προς έναν τους συντελεστές για αυτή την πολύτιμη συνεργασία. Η λαλίστατη και πάντα εντυπωσιακή συγγραφέας του έργου Μάρα Μεϊμαρίδη, είπε: «Έχετε την μεγάλη τύχη να έχετε μαζί σας την συγγραφέα. Συνήθως δεν πηγαίνουν στις συνεντεύξεις τύπου γιατί έχουν πεθάνει. Όταν ο συγγραφέας είναι νεκρός, αυτομάτως θεοποιείται. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναγράψουν ποτέ τίποτα. Από εμένα κινδυνεύετε. Οι αληθινοί πρωταγωνιστές του έργου που θα δείτε στο Παλλάς είναι τέσσερις: εγώ, ο Γιάννης Κεντ, ο Πάνος Κασταρίδης, (συγγραφέας είμαι και λέω ότι θέλω), και ο Σταμάτης Φασουλής του οποίου η φωτογραφία πρέπει να μπει στο λεξικό δίπλα στην λέξη ευφυΐα. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές πίσω από την σκηνή».  Επίσης  μας ταξίδεψε, φέρνοντας από το ”Μποτέ της Ευταλίας” δικά της αντικείμενα και δωρίζοντας  το πενταύσταυρο που φορούσε και εκείνη, στην  κόρη της ”Κατίνα” που θα υποδυθεί η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

5

Τον λόγο είχαν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή – Κωνσταντίνο και Μελέτη Ηλία – Σύριο Καραμάνο. Στον καθοριστικό ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου και στον ρόλο της Φούλας, η Νικολέτα Βλαβιανού.

Και ο Σταμάτης Φασουλής όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο και τους συντελεστές, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο στοίχημα και ένα πολύ σπουδαίο έργο που εύχεται να αρέσει στο κοινό.

Έπειτα ακολούθησε συζήτηση με τους συντελεστές και δώσαμε όλοι ραντεβού για τις 11 Οκτώβρη στο Παλλάς!

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα

magisses10

ενώ πέραν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, παίζουν επί σκηνής οι:

Νατάσσα Κοτσοβού
Γιώργος Παράσχος
Μαρία Αντουλινάκη
Γιώργος Δεπάστας
Δέσποινα Πολυκανδρίτου
Δανάη Μπάρκα
Αθηνά Νιαβή
Ευγενία Σαμαρά
Βερόνικα Δαβάκη
Ευσταθία Τσαπαρέλη
Μανόλης Γεραπετρίτης
Νεφέλη Παπαδερού
Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Στράτος Μένούτης
Γιώργος Λόξας
Κλεάνθης Βαρσαμούλης
Γιώργος Γκολφινόπουλος
Γιώργος Ματζιάρης
Νίκος Βασιλειάδης
Νίκος Σταυρακούδης

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠάθαμε εγκεφαλικό: Δείτε το πραγματικό κορμί και… πρόσωπο της Κέλλυς Κελεκίδου χωρίς ίχνος ρετούς! Αποκλειστικές φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΜενέλαος Τζαβέλλας: ” Το ταλέντο είναι άγνωστη λέξη για τον σύγχρονο κόσμο”