Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι 5 Πηγές από τις οποίες Βγάζει Χρήματα ο...

Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι 5 Πηγές από τις οποίες Βγάζει Χρήματα ο Σάκης Τανιμανίδης!

sakis_tanimanidis_o_megalos_nikitis_tou_survivor_3

Ο Σάκης Τανιμανίδης τα έχει καταφέρει περίφημα στον χώρο της Showbiz και όχι μόνο!

Το επιχειρηματικό του μυαλό έχει κάνει διάφορα σχέδια και όπως φαίνεται έχει πετύχει στα περισσότερα από αυτά!

Εμείς ψάξαμε, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πηγές του εισοδήματος του Σάκη που σίγουρα δεν είναι λίγες. Τουναντίον!

1) World Party Traveller

O Σάκης αμέσως μετά το τέλος του World Party που όλοι αγαπήσαμε, δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του το World Party Traveller, μια ιδέα που σε ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι ότι δεν σε ταξιδεύει απλά. Δημιουργεί ταξίδια-εμπειρίες. Σε όλο τον κόσμο. Από τα Μετέωρα μέχρι τη Νέα Υόρκη, από τη λίμνη Πλαστήρα μέχρι και την Κούβα.

2) BabyBlueProject

Μια εταιρία παραγωγής την οποία έχει στελεχώσει με ικανούς επαγγελματίες του χώρου των media. H εταιρία περιλαμβάνει υπηρεσίες που καλύπτουν TV-Shows, Digital Video Commericals και πολλά ακόμη πάνω στον τομέα.

3) Museum Of Illusions

Το Museum of Illusions μετά την διεθνή επιτυχία του σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, άνοιξε και στην Αθήνα, καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες του στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου (Άστιγγος 12). Σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια θα ανοίξουν τις πύλες σε ένα συναρπαστικό κόσμο. Το μουσείο φέρνουν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας (experiential
entertainment).

Μερικές φωτογραφίες που θα σας μπερδέψουν:

https://www.instagram.com/p/Bnn5eBwCamh/?taken-by=chrismpo

https://www.instagram.com/p/BohYxOcBRty/?taken-by=athinaa.kar

To λατρέψαμε αυτό το μουσείο. Θέλουμε να το επισκεφτούμε σύντομα!

3) Posts στο ίνστα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους πιο δυνατούς influencers για τα τωρινά δεδομένα στο αγοραστικό κοινό. Έτσι μεγάλες εταιρίες όπως η Coca Cola τον προσεγγίζουν για posts στον λογαριασμό του. Φανταζόμαστε ότι θα είναι posts με πολλά μηδενικά. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον αριθμό των followers του. Συγκεκριμένα έχει πάνω από 750k followers.

4) Από το World Party Cruise

Tα τελευταία δύο χρόνια διοργανώνει εκ μέρους του world party traveller μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Φυσικά την στελεχώνουν όλοι οι παίκτες του Survivor και γενικά celebrities από τον χώρο της showbiz.

Δείτε τι χαμός γίνεται:

https://www.instagram.com/p/BmGrnsuAObs/?taken-by=sakiswp

5) Από την τηλεόραση

Στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και παρουσιαστής του Survivor παρακαλώ. Και η πορεία αυτή συνεχίζεται μιας και θα είναι παρουσιαστής στο Survivor 3. Ε ρε γλέντια. Τα μηδενικά θα κάνουν πανηγύρι.

Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το influence που έχει η πλέον σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα…


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε την τελευταία φωτογραφία του πιο διάσημου σκυλιού Hachiko!
Επόμενο άρθροΑυτοί είμαστε; Έβγαζαν φωτογραφίες και φώναζαν “πέσε, πέσε” στον άνθρωπο που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια