Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Γυναίκα έκλεισε τα 30 της χρόνια και αποφάσισε να «κηδέψει» τα νιάτα...

Γυναίκα έκλεισε τα 30 της χρόνια και αποφάσισε να «κηδέψει» τα νιάτα της

32-26-750×430

Μια μαμά δύο παιδιών ήθελε έναν ξεχωριστό τρόπο να γιορτάσει τα τριάντα της χρόνια, γι’ αυτό αποφάσισε να τιμήσει την έναρξη αυτής της δεκαετίας της ζωής της κάνοντας μια «κηδεία για τα νιάτα της».

Η Mila Blatova από τη Nizhni Novgorod της Ρωσίας, έκανε ένα ασυνήθιστο πάρτι στο σπίτι της και είπε ότι η ιδέα αυτή της ήρθε αφού συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να τελειώσουν τα είκοσί της χρόνια.

“Η ιδέα μου ήρθε επειδή δεν ήθελα να αφήσω τα είκοσί μου και να αναγνωρίσω ότι τώρα είμαι ‘μεγάλη’”, είπε η Blatova.

“Ήταν ένας αστείος τρόπος να δεχτώ ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.”

34-20

Ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή ως τα νύχια, η Mila φόρεσε ένα μαύρο κολάν κι ένα σέξι δαντελένιο μπλουζάκι για την «κηδεία» της.

Έχει επίσης βάψει το πρόσωπό της με μακάβριο τρόπο, φορώντας μαύρο κραγιόν για την περίσταση και τελείωσε το σύνολό της με ένα μαύρο καπέλο, γυαλιά ηλίου και μαύρα τακούνια.

Επίσης, ήπιε σαμπάνια σε μαύρο ποτήρι καθώς έκανε την πρόποσή της, ενώ τα μεταλλικά μπαλόνια που έγραφαν «30» ήταν η τελευταία της πινελιά.

Εξηγώντας την εμφάνισή της, η 30χρονη είπε:

“Ήθελα να βάλω λίγο δράμα στα φετινά γενέθλιά μου.”

Η αδερφή της Mila, η Summer, είχε αναλάβει τις φωτογραφίες και αποκάλυψε στις σελίδες της στα social media ότι βρήκε την ιδέα της αδελφής της “υπερβολικά δραματική”.

“Ρώτησα την αδελφή μου τι ήθελε για τα γενέθλιά της και είπε ‘μια κηδεία για τα νιάτα’ μου. Εγώ τότε της απάντησα ‘η επιθυμία σου είναι εντολή μου.’

Και παρόλο που θρήνησε το τέλος των είκοσι ετών της, η μαυροφορεμένη τριαντάρα μοιράστηκε ότι ήταν ακόμα σε θέση να περνάει καλά και να χαίρεται την ηλικία της.

33-27

“Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο και μην φοβάστε, να συνεχίσετε να διασκεδάζεστε σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε,” πρόσθεσε η Blatova.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΣτη δημοσιότητα χειρόγραφα με σκέψεις της Ζωής Λάσκαρη
Επόμενο άρθροΑτύχημα λίγο πριν τη συναυλία του είχε ο Τόλης Βοσκόπουλος [βίντεο]