Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Γιάννης Δημητράκης πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού ” Δε σε...

Ο Γιάννης Δημητράκης πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού ” Δε σε ξεπέρασα”

unnamed (3)

Ένας πολυπράγμων ηθοποιός, αεικίνητος και ταλαντούχος, ο Γιάννης Δημητράκης.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Γιάννης πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στο video clip του τραγουδιού ”Δεν σε ξεπέρασα” που ερμηνεύει ο τραγουδιστής Γιώργος Λάσκαρις.

Η παραγωγή είναι της Lead voice studios, την σκηνοθεσία υπόγραψε ο Αντώνης Μανδρανής, οι στίχοι και η μουσική είναι του Σπύρου Πανουσόπουλου και στο κλιπ πέρα από τον Γιάννη, έπαιξαν η Κατερίνα Χόλη [από το:’’9 μήνες”], ενώ συμμετείχε και  ο Γιώργος Λιάντζουρας.

unnamed

Η πρόταση έγινε στον Γιάννη από τον σκηνοθέτη Αντωνη Μανδρανή, που τον πρότεινε στον Γιώργο Λάσκαρι και στην εταιρεία παραγωγής του. Ο Γιάννης δέχτηκε αμέσως την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

”Ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρός, αλλά κυνηγώντας το θέατρο δεν ήξερα αν τελικά θα συμβεί και πως. Οι παράλληλες συνεργασίες, μας έφεραν σε επαφή όλους , μέσα από μία  ωραία συγκυρία, με πολύ μεράκι  από τους δημιουργούς και πολύ κέφι από τους εθελοντές παρευρισκόμενους που έλαβαν μέρος” , σημειώνει ο Γιάννης Δημητράκης, μιλώντας γι’αυτή την εμπειρία στην καριέρα του.

unnamed (1)

Ενθουσιάστηκα πολύ με την απόλυτη συνεργασία μου,  με  την ηθοποιό Κατερίνα Χόλη. Θα το ξανάκανα ευχαρίστως. Συμμετέχοντας μάλιστα και σε διαφημίσεις, μπορώ να παραδεχτώ ότι είναι ομορφότερη εμπειρία το videoclip! Kαι σε αυτή τη δουλειά, ο ερωτισμός της εικόνας  συμπλήρωσε την υπέροχη μουσική.

Να σημειωθεί ότι το κομμάτι, δεν έχει κλείσει καλά-καλά, 1 χρόνο κυκλοφορίας και έχει ήδη ξεπεράσει τις 10.000 προβολές, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

 

unnamed (4)   unnamed (5)

 

 

 

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα άστρα για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10
Επόμενο άρθρο«Άστρα να πάνε»: Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες της ξεκαρδιστικής κωμωδίας που έρχεται στο Θέατρο Κάππα