Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Γιώργος Γιαννόπουλος: «Η κοπέλα μου είναι 22 ετών»

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Η κοπέλα μου είναι 22 ετών» [video]

giorgos-giannopoulos-i-kopela-mou-ine-22-eton

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Ooh la la! και αποκάλυψε πως η κοπέλα του είναι 22 χρονών και έχουν μία διαφορά ηλικίας η οποία δεν επηρεάζει τη σχέση τους.

Ο διάσημος ηθοποιός, μιλώντας στον Δημήτρη Μηλιόγλου δήλωσε: «Βλέπω φίλους μου που έχουν κάνει παιδιά και είναι νταγκλαράδες και είναι 35 χρονών, εμένα η κοπέλα μου είναι… άστα… κάτω από 30. Και πιο κάτω από 30, μην το κάνουμε θέμα, μην το ξεφτιλίσουμε. Είναι 22 χρονών. Αν τα βρίσκω εγώ με την κοπέλα τι με αφορά, δεν είναι απλό το θέμα; Εμείς τα βρίσκαμε ωραία σε όλους τους τομείς. Και στη βόλτα μας, και στο σινεμά μας, και στο φαγητό μας, και στον ερωτά μας…».

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση με το τροχαίο και την εγκατάλειψη θύματος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξομολογείται: «Εσείς γνωρίζετε ότι αθωώθηκα για την περίπτωση αυτή; Το ξέρετε; Γιατί οι δημοσιογράφοι έψαξαν να βρουν την άσχημη πλευρά και την καλή δεν την έψαξαν; Πήρα 10 ανθρώπους από τον χώρο και 5 συγγενείς και τους είπα ότι αθωώθηκα, ότι δηλαδή δεν εγκατέλειψα θύμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗviralgreece.eu
Προηγούμενο άρθροΝένα Μεντή: Δουλεύω γιατί η Ψωροσύνταξη δεν Φτάνει Ούτε για Μακαρόνια
Επόμενο άρθροΦαίη Σκορδά: Το πρήξιμο στην κοιλιά και η αγωνία για… (Βίντεο)